Welkom op Topaya! Leuk dat je meer over ons wilt weten.

Disclaimer

Bij Topaya zijn we volledig onafhankelijk. We ontvangen geen vergoedingen om bepaalde producten te promoten of op te nemen in onze artikelen. We raden alleen producten aan waar we zelf in geloven en die we oprecht aanbevelen.

Affiliatieprogramma

Bij Topaya maken we gebruik van affiliate links als voornaamste bron van inkomsten. Dit betekent dat we een percentage van de opbrengst ontvangen wanneer je via een van onze links een aankoop doet in een webshop. We zijn transparant over het gebruik van verschillende affiliatieprogramma's, zoals de partnerprogramma's van Bol.com, Amazon.nl en Coolblue.

Wanneer je op een van de bijbehorende affiliate links klikt, plaatst de betreffende webshop een cookie, waardoor ze weten dat wij je hebben doorverwezen. Hierdoor kunnen we beloond worden voor het geven van goed advies en het helpen bij de aankoop van een nieuw product.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat deze beloning ons niet beïnvloedt in onze aanbevelingen. We streven naar objectief, integer en onpartijdig advies, gebaseerd op ervaring en kennis, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken uit de webshops die we aanbevelen. Bij Topaya hechten we dan ook veel waarde aan het bieden van passende en betrouwbare informatie, zodat jij als consument de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke situatie.

Het partnerprogramma stelt ons in staat om productgidsen te verbeteren en behulpzame artikelen te blijven schrijven. Als je het product echter terugstuurt, ontvangen we geen beloning. 

Bij Topaya voeren we grondig onderzoek uit bij het schrijven van ieder artikel. We volgen gedurende het hele proces een grondig redactie- en fact-checking-protocol uit, vóór de publicatie van nieuwe content. Na een poosje herhalen we dit alles nog eens, door ons werk opnieuw na te lopen en zo nodig bij te werken. Zo zorgen we dat de verstrekte informatie klopt, ook maanden na publicatie.

Onze partners

Bol.com is een Nederlands online retailplatform dat een breed scala aan producten aanbiedt, waaronder boeken, elektronica, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Bol.com biedt een marktplaats voor externe verkopers, evenals zijn eigen producten, en staat bekend om zijn snelle levering en eenvoudige retouren.

Coolblue.nl is een Nederlandse online winkel die gespecialiseerd is in consumentenelektronica en -apparaten. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder smartphones, laptops, tv's en huishoudelijke apparaten. Coolblue staat bekend om zijn klantgerichte aanpak, waarbij gratis levering en retourzendingen, levering op dezelfde dag en een proefperiode van 30 dagen voor producten worden aangeboden.

Amazon.nl is de Nederlandse versie van de Amerikaanse online winkel Amazon. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder elektronica, boeken, mode en huishoudelijke artikelen. Amazon staat bekend om zijn snelle en betrouwbare levering en uitgebreide klantenservice.

Bij Topaya werken we alleen samen met betrouwbare partners, waarvan we weten dat ze goede producten en services bieden aan hun klanten. We doen ons best om te zorgen dat we de betrouwbaarste informatie geven, zodat je als gebruiker het beste product kunt vinden dat past bij je behoeften en budget.

Privacy

Bij Topaya hechten we veel waarde aan je privacy en nemen we passende maatregelen om je gegevens te beschermen. We verkopen je gegevens nooit door aan derden en gebruiken deze alleen voor het leveren van onze diensten. In onze privacy policy lees je hier meer over.

Over ons

Misschien heb je onze toegewijde pagina over ons nog niet gezien. In dat geval stellen we onszelf graag even kort voor! Topaya omvat een klein team, bestaande uit een onderzoeker, enkele schrijvers en editors. Ben je benieuwd naar het werk dat we in onze artikelen steken? Check dan vooral even onze over ons-pagina!

Neem contact op

Wil je je gedachten of vragen met ons delen? Bekijk onze contactpagina of stuur ons een mailtje via [email protected].