Leer de mensen kennen achter Topaya.

Ontmoet onze redactie en productexperts! ❤️

Luca avatar

Luca Nowak

Hoofdredacteur

Luca is de hoofdredacteur voor Topaya. Na een paar jaar als freelance-vertaler te hebben gewerkt, besloot hij van zijn hobby – schrijven – zijn werk te maken. Gezien hij daarnaast ook maar al te graag grammatica-, syntax- en opmaakfouten opspeurt en mensen op weg helpt, is hij bij Topaya precies op de goede plek als vaste lead editor.

Buiten zijn werk, schrijft hij veel andere typen tekst, zoals fictie en korte wetenschapsrubrieken, en gamet hij graag. 🕹️ 
Lees hier meer over Luca.

Sylvia Leeuwenberg

Redacteur en productexpert

Sylvia is een 30-something moeder van drie jonge kinderen. Ze heeft als stewardess gewerkt, en zelfs als accountmanager bij een bank, maar nu houdt ze zich vooral bezig met het schrijven voor Topaya.

Als ze niet met de kinderen bezig is, leest ze graag fictie of is ze wel ergens buiten in de natuur te vinden – of ergens op social media! Lees hier meer over Sylvia.

Sylvia Leeuwenberg
Mariska Rietveld

Mariska Rietveld

Redacteur en editor

Blogger, tekstschrijver en webshopeigenaar Mariska tref je niet snel zonder laptop in handbereik ... behalve wanneer ze afgeleid wordt door haar beertjesachtige Pomeranians. 

De resultaten van haar werk als toetsenbordsoldaat vind je hier op Topaya. Lees hier meer over Mariska.

Amber Christen

Redacteur en editor

Amber is redacteur bij Topaya en heeft veel affiniteit met de Nederlandse taal. Naast haar werk voor Topaya is ze actief als zzp'er en spendeert ze haar vrije tijd aan verschillende hobby's. Ze schrijft onder andere graag fictie, leest veel over volksverhalen en (cultuur)geschiedenis en luistert graag naar muziek. Lees hier meer over Amber.

Amber profielfoto

Nina Weesing

Redacteur

Interesse in taal heeft Nina altijd al gehad. In 2021 kwam ze erachter dat ze hier haar werk van kon maken − en de rest is geschiedenis! Je vindt haar elk weekend achter haar laptop, werkend aan de nieuwste en leukste artikelen voor onder andere Topaya.

In haar vrije tijd is ze een echte boekenwurm en houdt ze van muziek. Er staan altijd tal van concerten op de planning!
Lees hier meer over Nina.

Julian Koops

Editor

Julian rondt momenteel zijn masteropleiding klinische neuropsychologie af. Behalve het duiken in andermans hoofd, doet hij dat ook graag in het schrijven. Naast het schrijven van formele wetenschappelijke literatuur, kan hij die onderdrukte creatieve energie dan ook kwijt bij Topaya.
Lees hier meer over Julian.

Danai Vorgia

Kylie Goutziers

Redacteur

Kylie is een content writer voor Topaya. Naast haar werk bij ons is ze bezig met het afronden van haar bachelor Health & Society en spendeert ze haar vrije tijd aan wandelen, lezen, video's bewerken, kokkerellen in de keuken, groepslesjes volgen in de sportschool, ukelele spelen en zo nu en dan een lekker restaurantje of terrasje meepakken.
Lees hier meer over Kylie.

Jet Bollen

Redacteur

Jet heeft altijd al affiniteit met taal gehad. Terwijl ze haar bachelor Geneeskunde volgde is ze begonnen met het schrijven en controleren van officiële samenvattingen voor haar studie. Na het afronden van haar bachelor is ze dit blijven doen.
Lees hier meer over Jet.

Danai Vorgia

Nathalie Putri Pankey

Redacteur

Hoi. Mijn naam is Nathalie, 21 jaar oud, en ik ben een derdejaars student aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben een echte foodie, een sunset-lover, en ik heb te veel schoenen in huis. Oh, en ik schrijf dit momenteel vanuit Istanbul. Nice to meet you!
Lees hier meer over Nathalie.

Ruth Snijders

Redacteur

Hoi ik ben Ruth, ik ben geboren en getogen Enschedeër. Ik houd van reizen en heb al een aantal jaar in het buitenland gewoond voor ik weer in Enschede neerstreek, toch trekt het buitenland mij nog steeds en ben ik altijd op zoek naar het volgende avontuur.

Als ik niet voor Topaya schrijf dan ben ik bezig met mijn eigen blog, of zit ik ergens met mijn neus in de boeken voor mijn studie. Naast Nederlands spreek ik Engels, Duits, Koreaans en Roemeens, mijn Spaans wordt ook steeds beter.
Lees hier meer over Ruth.

Danai Vorgia

Ons expertnetwerk

We zijn op zoek naar experts!

Bij Paarshuis zijn we toegewijd aan kwaliteit. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar experts op het gebied van consumentenartikelen voor in huis. We vragen deze experts om hun mening te geven in onze artikelen en om onze content te redigeren en te fact-checken, in samenwerking met de editors.

Als dit is gebeurd, plaatsen we een groen vinkje bij het artikel, zodat je weet dat de informatie juist is en geverifieerd is door drie experts. Ben jij een expert die ons team wil versterken? Neem dan nu contact met ons op via [email protected].

Jouw naam

Expert in ...

Jouw gezicht en tekst hier waar je een dienst van jezelf promoot? Neem snel contact met ons op!

Contact opnemen?

Je kan altijd bij ons terecht met al je vragen of opmerkingen. 

Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram