Geniet van de functionaliteit van een vaste computer, maar dan aan je laptop met het beste dockingstation! Creëer de nodige ruimte voor al je kabels en toebehoren, zonder de mobiliteit van je laptop op te hoeven geven. Dat maakt hybride werken een stuk makkelijker! Lees meer in deze koopgids.

Wat zijn de beste dockingstations van 2024?

Dit zijn de top 5 beste dockingstations op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

Beste dockingstations van 2024

1. Accell Air USB-C Docking Station

De Accell Air USB-C Docking Station is een zeer veelzijdige en efficiënte docking-oplossing, die snelle gegevensoverdracht, ondersteuning voor hoge resolutie video en snelle oplaadmogelijkheden biedt. Met zijn vermogen om dual displays te ondersteunen op 4K@60Hz via HDMI-poorten via USB-C met DisplayPort Alt Mode DSC 1.2, valt deze docking station op door zijn uitzonderlijke display prestaties. Daarnaast beschikt het over 3x USB 3.1 Gen 2 Type A en 2x USB 3.1 Gen 1 Type A poorten, die voldoen aan diverse connectiviteitsbehoeften en efficiënt opladen van USB-apparaten mogelijk maken. De docking station is ook in staat om tot 100W aan vermogen te leveren, waardoor hij compatibel is met Microsoft Windows 10 en apparaten die USB-C DP Alt Mode ondersteunen. Met een prijs van $159,99 biedt het een concurrerend prijspunt voor zijn functies en is het aan te bevelen voor gebruik met een scala aan apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets, monitoren, toetsenborden en muizen.

Volgens een recensie concurreert de Accell Air USB-C Docking Station met vergelijkbare items van andere merken, met een concurrerende prijs en functies. De docking station valt op door zijn naadloze compatibiliteit met een breed scala aan apparaten en zijn vermogen om verbeterde productiviteit te bevorderen in verschillende omgevingen, zowel op kantoor als bij het werken op afstand.

In vergelijking met andere docking-oplossingen onderscheidt de Accell Air USB-C Docking Station zich door zijn robuuste ondersteuning voor dual 4K-displays op 60Hz, wat zorgt voor een meeslepende visuele ervaring voor gebruikers. Zijn uitgebreide scala aan connectiviteitsopties, waaronder USB 3.1 Gen 2 Type A en USB 3.1 Gen 1 Type A poorten, versterken verder zijn positie als een topklasse docking-oplossing. Bovendien maakt zijn compatibiliteit met apparaten die USB-C DP Alt Mode ondersteunen en Microsoft Windows 10 het een veelzijdige optie voor een breed scala aan gebruikers.

Ondanks zijn indrukwekkende kenmerken is het belangrijk op te merken dat sommige gebruikers de extra verzendkosten die gepaard gaan met het product als een potentieel nadeel kunnen ervaren. Desalniettemin benadrukken de algehele positieve beoordelingen en sterke aanbeveling voor gebruik met diverse apparaten zijn uitzonderlijke prestaties en veelzijdigheid in het bedienen van diverse gebruikersbehoeften.

In een drukke markt van docking stations onderscheidt de Accell Air USB-C Docking Station zich als een concurrerende en rijk uitgeruste optie, die uitzonderlijke waarde biedt voor gebruikers die op zoek zijn naar hoogwaardige displayondersteuning, veelzijdige connectiviteitsopties en efficiënte oplaadmogelijkheden. Zijn naadloze compatibiliteit met een breed scala aan apparaten en zijn vermogen om de productiviteit in verschillende omgevingen te verbeteren maken het een opvallende keuze in de categorie docking stations.

Voordelen Accell Air USB-C Docking Station
 • Ondersteunt dubbele 4K-displays met 60Hz
Nadelen Accell Air USB-C Docking Station
 • Extra verzendkosten kunnen van toepassing zijn

2. Snelle overdracht van 40 Gbps en ondersteuning voor drievoudige 4K-monitoren: Anker 777 Thunderbolt Docking Station

2. Snelle overdracht van 40 Gbps en ondersteuning voor drievoudige 4K-monitoren: Anker 777 Thunderbolt Docking Station

Belangrijke specificaties:

Als ik kijk naar de Anker 777 Thunderbolt Docking Station, zie ik een krachtpatser die een hoge snelheid van 40 Gbps biedt en ondersteuning biedt voor maar liefst drie 4K-monitoren, waardoor het aan een breed scala van connectiviteitsbehoeften voldoet. Met een prijs van $219,98 biedt dit docking station een allesomvattende oplossing met Thunderbolt 4 upstream- en downstream-poorten, een USB-C Power Delivery-poort, 2 HDMI-poorten, een Ethernet-poort, een SD-kaartsleuf, een 3,5 mm AUX-poort en 4 USB-A-poorten. De toevoeging van een docking standaard voor verticaal gebruik maakt het nog veelzijdiger, waardoor het een uitstekende optie is voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige dockingoplossing.

Volgens Tech Advisor biedt de Anker 777 Apex Thunderbolt 4 Docking Station twee indrukwekkende HDMI-poorten, 20W USB-C opladen en een aan/uit-knop. Het compenseert het tekort aan Thunderbolt 4-poorten met de inclusie van twee HDMI-poorten, wat minder flexibiliteit biedt maar wel voldoet aan de behoeften van eigenaren van HDMI-displays. Het is echter belangrijk om op te merken dat Macs niet beide HDMI-poorten kunnen gebruiken, en dat er beperkingen zijn met betrekking tot het aantal externe displays dat voor Macs wordt ondersteund vanwege MST-hubbeperkingen. Dit kan een cruciale factor zijn voor Mac-gebruikers die dit docking station overwegen.

De reputatie van Anker in de industrie voegt nog meer toe aan de aantrekkingskracht van dit Thunderbolt docking station. Het product maakt deel uit van hun innovatieve assortiment en biedt een breed scala aan connectiviteitsopties voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige dockingoplossing. Daarnaast biedt de Anker 778 Thunderbolt Docking Station indrukwekkende 40 Gbps upstream bandbreedte, ondersteunt het enkele 8K of quad 4K display-opties en is het ontworpen voor Dell, HP-laptops en meer, waardoor het een veelzijdige keuze is voor gebruikers van verschillende merken.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met de beperkingen. Zo heeft de Anker 777 Apex Thunderbolt 4 Docking Station zwakke USB-A oplaadmogelijkheden en is het niet compatibel met M1/M2 MacBooks of Asus-laptops met een AMD CPU. De Anker 778 Thunderbolt Docking Station, met een prijs van $364,79, kampt ook met compatibiliteitsproblemen met bepaalde apparaten, waar potentiële kopers rekening mee moeten houden.

Samengevat biedt de Anker 777 Thunderbolt Docking Station een indrukwekkend scala aan poorten en hoge-snelheidsoverdrachtsmogelijkheden, waardoor het een veelzijdige en concurrerend geprijsde dockingoplossing is. Zijn vermogen om triple 4K-monitoren te ondersteunen en de inclusie van een verscheidenheid aan poorten maken het een topkandidaat in de categorie dockingstations. Gebruikers moeten echter zorgvuldig overwegen of het dockingstation compatibel is met hun specifieke apparaten voordat ze een aankoop doen.

Voordelen Anker 777 Thunderbolt Docking Station
 • Hoge snelheid van 40 Gbps overdrachtssnelheid
 • Ondersteunt triple 4K monitoren
 • Uitgebreid scala aan connectiviteitsopties
Nadelen Anker 777 Thunderbolt Docking Station
 • Compatibiliteitsproblemen met bepaalde apparaten, zoals M1/M2 MacBooks en Asus-laptops met AMD CPU
 • Beperkingen voor Mac-gebruikers als gevolg van MST-hubbeperkingen voor externe displays
 • Zwakke USB-A opladen voor de Anker 777 Apex Thunderbolt 4 Docking Station

3. Anker 675 USB-C Docking Station

De Anker 675 USB-C Docking Station is een multifunctionele krachtpatser, die een 12-in-1 docking station combineert met een monitorstandaard en draadloze oplaadpad. Voor de aantrekkelijke prijs van $174.55 biedt het een scala aan verbindingsmogelijkheden, waaronder een 100W max USB-C upstream poort, 3 USB-A poorten, 2 USB-C poorten, SD/microSD kaartsleuven, 4K HDMI poort en een Ethernet poort. De doordachte vormgeving van de standaard zorgt voor efficiënt gebruik van bureauruimte, bevordert een gezondere houding en biedt voldoende opslagruimte voor randapparatuur. Zoals opgemerkt door Basic Tutorials, levert het een strak en praktisch ontwerp, hoewel er enige zorgen zijn over de bouwkwaliteit en materiaalkeuze. Echter, de toevoeging van kabelrouteringsfuncties en een draadloze verticale ergonomische optische muis met instelbare DPI-resolutie voegt een laag van gemak en comfort toe. Het docking station wordt met name opgemerkt vanwege zijn unieke 12-in-1 functionaliteit, ergonomisch ontwerp voor de muis en handige selectie van poorten.

De Anker 675 USB-C Docking Station valt op door zijn indrukwekkende 12-in-1 functionaliteit, waardoor gebruikers een uitgebreid scala aan verbindingsmogelijkheden en functies krijgen. De toevoeging van een draadloos oplaadpad en een monitorstandaard voegt een laag van gemak en veelzijdigheid toe, zoals benadrukt door Amazon, waardoor het een ideale keuze is voor werkplekken. Bovendien ondersteunt het docking station alleen weergave via de HDMI-poort, waardoor het een naadloze toevoeging is aan elke werkplek. Het unieke ergonomische ontwerp voor de meegeleverde muis versterkt zijn gebruiksvriendelijkheid, waardoor het comfort en gemak van de gebruiker wordt bediend.

In vergelijking met vergelijkbare producten, zoals de Anker 778 Thunderbolt Docking Station, onderscheidt de Anker 675 USB-C Docking Station zich door zijn 12-in-1 functionaliteit, ergonomisch ontwerp voor de muis en een uitgebreide selectie van poorten. Hoewel het overeenkomsten kan hebben met andere docking stations wat betreft verbindingsmogelijkheden, onderscheidt het zich door de toegevoegde functies van een monitorstandaard en draadloos oplaadpad, waardoor het een overtuigende keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een multifunctionele oplossing voor hun werkplek.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de bouwkwaliteit van de Anker 675 USB-C Docking Station een punt van overweging is, zoals vermeld in de review van Basic Tutorials. De gevoeligheid van het docking station voor krassen en de materiaalkeuze kunnen van invloed zijn op de duurzaamheid op lange termijn, vooral in vergelijking met andere producten op de markt. Ondanks dit maken de algehele functionaliteit en unieke functies, zoals het draadloze oplaadpad en de ergonomische muis, het een opvallende optie in de categorie docking stations.

Tot slot biedt de Anker 675 USB-C Docking Station een indrukwekkende reeks functies, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige en functionele oplossing voor hun werkplek. Zijn 12-in-1 functionaliteit, ergonomisch ontwerp en uitgebreide verbindingsmogelijkheden positioneren het als een overtuigende optie op de markt, ondanks enkele overwegingen over de bouwkwaliteit. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een docking station dat naadloos een monitorstandaard, draadloos oplaadpad en een scala aan verbindingsmogelijkheden integreert, biedt de Anker 675 USB-C Docking Station een opmerkelijke waardepropositie.

Voordelen Anker 675 USB-C Docking Station
 • Indrukwekkende 12-in-1 functionaliteit
Nadelen Anker 675 USB-C Docking Station
 • Zorgen over bouwkwaliteit en materialen

4. Dell Thunderbolt Dock WD22TB4

4. Dell Thunderbolt Dock WD22TB4

Belangrijke specificaties:

Kleur: zwart
Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A): 3
Laptop-dockingstations opties: Opladen laptop
Type input/output: DisplayPort, HDMI, RJ45, USB 3.0 A, USB-C

De Dell Thunderbolt Dock WD22TB4 is een veelzijdig docking station dat een scala aan functies biedt die geschikt zijn voor verschillende gebruikersbehoeften. Met zijn vermogen van 130W voor Dell-systemen en 90W voor niet-Dell-systemen, ondersteunt het hoge-resolutie video-uitvoer, waardoor het ideaal is voor professionals en content creators. De compatibiliteit van de dock met Windows 10, Windows 11 en Ubuntu 20.04 of later zorgt voor brede bruikbaarheid over verschillende platforms. Het modulaire ontwerp maakt eenvoudige upgrades en beheer mogelijk, waardoor het zich onderscheidt van traditionele docking stations.

Volgens Laptop Mag maakt de Thunderbolt Dock WD22TB4 deel uit van Dell's nieuwe line-up, met modulaire onderdelen en een scala aan poorten. De Dual Charge Dock, een andere aanbieding van Dell, biedt draadloos opladen voor Qi-compatibele apparaten, waarmee de innovatieve benadering van de Thunderbolt Dock binnen de productfamilie verder wordt benadrukt. Daarnaast valt de Universal Dock uit dezelfde line-up op vanwege zijn vermogen om tot vier 4K-schermen tegelijk aan te sluiten, waardoor het aantrekkelijk is voor gebruikers met uitgebreide displaybehoeften. Dit plaatst de Thunderbolt Dock als een veelzijdige optie ten opzichte van zijn tegenhangers.

De connectiviteitsopties van de Thunderbolt Dock, waaronder USB-C, USB-A, DisplayPort, HDMI en Gigabit Ethernet, maken het een complete oplossing voor diverse connectiviteitseisen. De ondersteuning voor 5K bij 60 Hz voor een enkel scherm en 4K bij 60 Hz voor vier schermen onderstreept zijn vermogen om hoogwaardige video-uitvoer te leveren. De toevoeging van functies zoals ExpressCharge-technologie en verwisselbare modules versterkt zijn aantrekkingskracht door handige bruikbaarheid en toekomstbestendige mogelijkheden te bieden.

In een recensie van Dockshub wordt de snelle en eenvoudige installatie van de Thunderbolt Dock benadrukt, waarbij de plug-and-play functionaliteit over verschillende platforms wordt benadrukt. De compatibiliteit van de dock met Thunderbolt-uitgeruste laptops van verschillende fabrikanten onderstreept verder zijn veelzijdigheid. Tijdens tests werden echter kleine afnames in schrijfsnelheden waargenomen bij het gebruik van een externe SSD via de dock. Bovendien, ondanks beperkingen met HDR bij deze verversingssnelheid, kon de dock een 4K 144Hz monitor aansturen, waarmee het een geschikte keuze is voor gebruikers die ondersteuning voor hoge-resolutie displays zoeken.

De Dell Thunderbolt Dock WD22TB4 is een overtuigende optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een functierijk, hoogwaardig docking station. Zijn modulaire ontwerp, brede compatibiliteit en ondersteuning voor hoge-resolutie video maken het een uitstekende keuze voor professionals en power users. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met kleine prestatie-implicaties bij bepaalde externe apparaten en de beperkingen van de dock met betrekking tot HDR bij specifieke verversingssnelheden. Ondanks deze overwegingen, maken de uitgebreide functieset en innovatieve ontwerp van de Thunderbolt Dock het een topkandidaat in de categorie docking stations.

Kortom, de Dell Thunderbolt Dock WD22TB4 onderscheidt zich als een veelzijdig, hoogwaardig docking station, met een combinatie van geavanceerde functies en brede compatibiliteit. Zijn vermogen om hoge-resolutie video-uitvoer te leveren, modulair ontwerp voor eenvoudige upgrades en naadloze compatibiliteit met verschillende platforms positioneren het als een toonaangevende keuze op de markt. Ondanks kleine beperkingen in specifieke scenario's, maken zijn algehele functieset en prestaties het een topkandidaat in de categorie docking stations.

Voordelen Dell Thunderbolt Dock WD22TB4
 • Ondersteuning voor hoge-resolutie video-uitvoer
Nadelen Dell Thunderbolt Dock WD22TB4
 • Kleine verminderingen in schrijfsnelheden met externe SSD
 • Beperkingen met HDR bij specifieke verversingssnelheden

5. Yeolibo 9-in-1 USB C Multiport

Ik ben dol op de Yeolibo 9-in-1 USB C Multiport Docking Station! Deze handige hub heeft een 4K HDMI-poort, 100W PD-oplaadpoort, USB-C en USB 3.0/2.0-poorten, en SD/TF-kaartsleuven. Het ondersteunt 4K-resolutie bij 30 Hz, snelle gegevensoverdracht en 100W stroomvoorziening voor laptops. En het beste van alles, het is compact en lichtgewicht, perfect voor onderweg!

Sommige gebruikers zouden graag een extra HDMI-poort willen in plaats van 4 USB-poorten, dus dat is iets om in gedachten te houden. Ook is het belangrijk om te zorgen voor voldoende ondersteuning van de hub vanwege het gewicht en de vele poorten.

Vergeleken met andere docking stations is de Yeolibo 9-in-1 USB C Multiport Docking Station een voordelige optie met een uitgebreid scala aan functies. Het is ideaal voor MacBook Air, MacBook Pro, XPS en andere Type-C apparaten. Het is plug and play, vereist geen software of stuurprogramma's en biedt snelle gegevensoverdracht en oplaadmogelijkheden.

De Yeolibo 9-in-1 USB C Multiport Docking Station is perfect voor dagelijks gebruik en reizen, met voordelen zoals snelle prestaties, 4K HDMI-ondersteuning en compact ontwerp. Maar het kan zijn dat je een andere optie wilt overwegen als je hogere gegevensoverdrachtssnelheden en ondersteuning voor meerdere monitoren nodig hebt. Toch is deze docking station een opvallende keuze vanwege zijn betaalbaarheid en uitgebreide functionaliteit.

Voordelen Yeolibo 9-in-1 USB C Multiport
 • Snelle prestaties
 • 4K HDMI-poort
 • Compact en lichtgewicht ontwerp
Nadelen Yeolibo 9-in-1 USB C Multiport
 • Gebrek aan een extra HDMI-poort
 • Behoefte aan voldoende ondersteuning vanwege het gewicht en de vele poorten

Hoe kies je het beste dockingstation?

Bij het aanschaffen van een dockingstation is het handig om naar enkele zaken te kijken. Zo is het belangrijk om te weten waar je de dockingstation voor wilt gebruiken, hoe je deze aan moet sluiten en of hij überhaupt werkt met je laptop.

De aansluiting van het dockingstation

De usb-aansluiting van een dockingstation is belangrijk om te weten, want je moet hem wel kunnen aansluiten op je laptop of pc. De bekendste aansluitingen zijn usb-a en usb-c.1Onlinekabelshop (n.d.). 'Wat is USB-C en wat zijn de belangrijkste vernieuwingen?' Iedere powerbank, laptop voor studenten en desktop-pc heeft minstens één usb-aansluiting.

Usb-c: extra functies om op te letten

Verschillende host interfaces
Sinds de introductie van USB-C zijn er verschillende USB-C technieken die soms wel en soms niet ondersteund worden. Heel vaak worden niet alle onderstaande technieken toegepast. Het is dus opletten welke techniek door welk apparaat wordt ondersteund.

USB-C met DP alt mode
Veel nieuwe laptops worden uitgevoerd met een USB-C aansluiting met DisplayPort alt mode, maar dit geldt niet voor alle laptops (low budget) en zeker niet voor gewone pc's. DisplayPort alt mode betekent dat er naast het reguliere USB-C signaal óók DisplayPort beeldsignaal over USB-C wordt doorgestuurd. Sommige GPU's beschikken ook over een USB-C aansluiting met DisplayPort signaal.

USB-A/C met DisplayLink
DisplayLink docks gedragen zich als externe USB-videokaart. Deze docks beschikken over een specifieke DisplayLink chip. Het beeldsignaal wordt door de cpu gecomprimeerd en door de chip in het dock omgezet naar DisplayPort of HDMI signaal. Pc's en laptops moeten hiervoor de juiste drivers installeren. Dit systeem heeft enige lag, wat niet merkbaar is met 'gewoon kantoorwerk', maar er valt niet echt mee te gamen. Het werkt praktisch met alle pc's en laptops.

Thunderbolt 3 en 4
Thunderbolt is een techniek van Intel en wordt veel in bijvoorbeeld Apple-producten gebruikt, maar ook veel laptops met Intel CPU's beschikken over deze techniek. Er zijn weinig AMD gebaseerde laptops die Thunderbolt ondersteunen. Ook beschikken relatief weinig PC's over Thunderbolt.

Behalve de connector is Thunderbolt wezenlijk anders dan USB. Thunderbolt heeft dezelfde functionaliteiten als USB-C met DP alt mode en power Delivery. Aanvullend heeft Thunderbolt PCIe channeling, waardoor ook externe gpu's en andere PCIe apparaten mogelijk zijn. En computers met Thunderbolt zijn compatible met deze USB functies.

Thunderbolt heeft ten opzichte van de andere interfaces de meeste bandbreedte, al zal USB-C 4.0 straks in potentie gelijk zijn als Thunderbolt 3 (tot 40Gbit/s), maar de praktijk blijkt weerbarstig. Een laptop met Thunderbolt aansluiting zal zich gedragen als USB-C (incl. DP & PD) als de dock alleen DP alt mode heeft. Dat geldt ook voor een thunderbolt docks als de laptop alleen over DP alt mode beschikt.

Zatarra NL op Tweakers
Thunderbolt dockingstation aangesloten op een laptop

Oplaadvermogen en stroomvoorziening van dockingstations

Onderzoek het oplaadvermogen van de docking station, vooral als u van plan bent om uw laptop of andere apparaten via de dock op te laden. Een hoger wattage, zoals 100W, zorgt voor snellere laadtijden.

De voeding van een dockingstation is ook belangrijk voor het gebruik. Sommige dockingstations voed je via de usb-poort waarop je hem aansluit; andere hebben eigen voeding nodig via een stopcontact.

Systeemvereisten voor dockingstations: belangrijke informatie

Niet iedere dockingstation werkt met elk type laptop of desktop. Het besturingssysteem van je laptop bepaalt welk type dockingstation je kunt gebruiken.

Heb je een goede budgetlaptop, dan maakt die mogelijk gebruik van Chrome of Windows als besturingssysteem. Bijna alle dockingstations werken goed samen met Windows en ook steeds vaker met macOS van Apple. Chrome OS is nog redelijk in opkomst. Werk je vooral op een Chromebook, let dan extra goed op de compatibiliteit van je beoogde dockingstation.

Essentiële aansluitmogelijkheden

Bij het kiezen van een docking station, let op het aantal en de soorten poorten. Zoek naar stations met usb 3.0 voor snelle dataoverdracht, HDMI voor schermaansluitingen, en Ethernet voor netwerkverbindingen. Een groter aantal poorten betekent meer veelzijdigheid voor het aansluiten van diverse apparaten.

Wat is volgens Coolblue het beste dockingstation?

Volgens Coolblue is het HP USB C G5 Docking Station de beste keuze in zijn categorie. Het blinkt uit in veelzijdigheid met meerdere poorten, waaronder usb-c, usb 3.0, HDMI, en DisplayPort, die een breed scala aan apparaten ondersteunen. Het biedt ook een snelle laadfunctie tot 100W, waarmee je snel je laptop of andere apparaten kunt opladen.

Met zijn compacte ontwerp en robuuste bouwkwaliteit is dit docking station ideaal voor zowel thuis als op kantoor. Je kunt vertrouwen op efficiënte en betrouwbare connectiviteit voor al je apparaten met de HP USB C G5.

Wat is volgens Tweakers het beste dockingstation?

De Hagibis U100 Ultra is beoordeeld als het beste dockingstation door Tweakers. Deze onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en efficiëntie. Het biedt ondersteuning voor meerdere usb 3.0 poorten, HDMI, Ethernet, en SD-kaartlezers. Ideaal voor snelle data-overdracht, tot 5 Gbps, en het ondersteunt 4K-video-uitvoer.

Je kunt rekenen op een naadloze verbinding en uitbreiding van uw werkruimte met dit topklasse product.

Wat is volgens Bol. het beste dockingstation?

Het XD&L 11-in-1 Laptop Docking Station wordt erkend als het beste docking station in zijn klasse. Dit docking station onderscheidt zich door zijn uitgebreide functionaliteit en compatibiliteit. Het biedt 11 poorten, waaronder USB 3.0 voor snelle dataoverdracht, HDMI en VGA voor meervoudige schermondersteuning, en een Ethernet-poort voor stabiele netwerkverbindingen.

Met een vermogensoverdracht tot 100W is hij perfect voor het opladen van laptops en andere apparaten. Kies voor de XD&L 11-in-1 voor een efficiënte, veelzijdige en betrouwbare uitbreiding van uw werkstation.

Veelgestelde vragen over dockingstations van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen