Als koffieliefhebber weet je dat niets boven de smaak van versgemalen bonen gaat. Daarom is het kiezen van het juiste koffiezetapparaat met een verse bonen essentieel voor jouw dagelijkse koffie-ervaring. In dit artikel help ik je om het beste koffiezetapparaat te vinden dat past bij jouw smaak en levensstijl.

Wat zijn de beste koffiezetapparaten met verse bonen van 2024?

Dit zijn de top 5 beste koffiezetapparaten met verse bonen op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

Beste koffiezetapparaten met verse bonen van 2024

1. Smeg bean-to-cup Machine BCC02 (UK

1. Smeg bean-to-cup Machine BCC02 (UK

Belangrijke specificaties:

Type melkopschuimer: Stoompijpje
Instelbare maalgraad: Ja

Ik ben verliefd op de Smeg Bean-to-cup Machine BCC02. Met zijn retro-geïnspireerde design en keuze uit verschillende kleuren, voegt deze stijlvolle automatische koffiemachine een vleugje elegantie toe aan elke keuken. Met één druk op de knop zet hij barista-kwaliteit warme dranken, waaronder espresso, americano, en ristretto. Ook kan hij heet water afgeven en heeft hij zelfs een ingebouwde stoompijp voor melkdranken, zoals cappuccino's en lattes. Met vijf verschillende maalniveaus voor bonen en een watertank van 1,4 liter, biedt hij een op maat gemaakte koffie-ervaring.

Volgens TechRadar maakt de BCC02 gladde, rijke espresso met een dikke crema, waardoor hij het geld meer dan waard is voor liefhebbers van barista-kwaliteit warme dranken. Het is niet voor niets dat Livingetc zijn "stijlvolle design" en "verscheidenheid aan functies voor het maken van verschillende soorten koffie" prijst. De geïntegreerde bonenmaler, verstelbare schenktuit en diverse knoppen voor het selecteren van drinkopties en sterkten versterken nog meer zijn gebruiksvriendelijke karakter.

In vergelijking met de concurrentie onderscheidt de Smeg BCC02 zich door zijn combinatie van stijl, functionaliteit en gebruiksgemak. Terwijl andere machines zoals de Sage Oracle Touch en De'Longhi Dinamica Plus aanpasbare instellingen en geautomatiseerd melkschuimen bieden, kunnen ze enige handmatige bediening of experimenteren vereisen voor perfecte koffie. Aan de andere kant is de Gaggia Magenta Plus ontworpen voor beginnende barista's, maar biedt mogelijk minder drinkopties en handmatig melkschuimen, wat voor sommige gebruikers minder handig kan zijn.

De Smeg BCC02 is ideaal voor huishoudens en individuen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om te genieten van hoogwaardige warme dranken zonder in te leveren op smaak. Zijn voordelen liggen in zijn stijlvolle design, automatische werking en vermogen om verschillende soorten koffie te produceren. Echter, mogelijke beperkingen zijn zijn relatief hogere prijs en, volgens Livingetc, lichte zorgen over temperatuurconsistentie en de geschiktheid van de stoompijp voor het maken van ingewikkelde koffiedranken.

Kortom, de Smeg Bean-to-cup Machine BCC02 is de beste koffiemachine voor bonen, die een naadloze combinatie van stijl en prestaties biedt. Zijn vermogen om barista-kwaliteit warme dranken te leveren met minimaal gedoe, gecombineerd met zijn elegante design en veelzijdige functies, maken hem tot een topkeuze voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een premium ervaring in hun eigen huis.

Voordelen Smeg bean-to-cup Machine BCC02 (UK
 • Stijlvol en modern ontwerp met geborsteld aluminium voorkant en meerdere kleuropties.
 • Levert koffie van barista-kwaliteit met één druk op de knop, waaronder espresso, americano, ristretto en heet water.
 • Ingebouwde stoompijp voor melkdranken zoals cappuccino's en lattes, en vijf maalniveaus voor het malen van bonen.
Nadelen Smeg bean-to-cup Machine BCC02 (UK
 • Relatief hogere prijs in vergelijking met sommige concurrenten.
 • Lichte zorgen over temperatuurconsistentie en geschiktheid van de stoompijp voor ingewikkelde koffiedranken.

2. Sage The Barista Express Impress

2. Sage The Barista Express Impress

Belangrijke specificaties:

Type melkopschuimer: Stoompijpje
Instelbare maalgraad: Ja

Ik ben dol op de Sage The Barista Express Impress koffiemachine, een eersteklas espressoapparaat in het middensegment, perfect voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een aanpasbare en gebruiksvriendelijke ervaring. Met een ingebouwde bonenmaler en 16 maalinstellingen kunnen gebruikers hun koffie naar perfectie aanpassen. De 15 bar Italiaanse pomp van de machine zorgt voor een extractie van rijke, volle smaken. Daarnaast maken de 2-liter verwijderbare watertank en bijgeleverde accessoires het onderhoud een fluitje van een cent. Zoals TechRadar opmerkt, "het is gebruiksvriendelijk en biedt veel controle over het eindproduct." De prijs van £629,95/ $699,95/ AU$999 kan aan de hoge kant zijn, maar het is een geweldige keuze voor degenen die waarde hechten aan aanpassing en controle over hun koffie.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de Sage The Barista Express Impress op vanwege de geïntegreerde bonenmaler, waardoor er versgemalen koffie rechtstreeks in de filterdrager terechtkomt. Deze functie, in combinatie met handmatige aanpassingen voor maalgrootte en hoeveelheid koffie, onderscheidt het van andere machines. Hoewel sommigen de prijs steil kunnen vinden, rechtvaardigt de kwaliteit van de machine en de gebruikerscontrole de kosten. Het onderhoud van de machine is eenvoudig en het levert uitstekende espresso en melkschuim, waardoor het een geweldig totaalpakket is voor koffieliefhebbers.

In vergelijking met andere opties zoals de De'Longhi Dedica Style EC685, die geprezen wordt om zijn budgetvriendelijke karakter, biedt de Sage The Barista Express Impress een meer uitgebreide en aanpasbare ervaring. Op dezelfde manier biedt de De'Longhi Dinamica Plus gepersonaliseerde koffiedranken met een bonen-naar-kop ontwerp, maar het ontbreekt aan de handmatige controle en maalaanpassingen die de Sage machine biedt. In tegenstelling tot dit, valt de Breville The Barista Express op door zijn intuïtieve functies en koffie van cafékwaliteit, waardoor het een sterke concurrent is voor het Sage-product. Echter, de Sage The Barista Express Impress blinkt uit in zijn nadruk op gebruikerscontrole en aanpassing, waardoor het een geweldige optie is in het middensegment voor koffieliefhebbers.

Al met al is de Sage The Barista Express Impress koffiemachine een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een aanpasbare en gebruiksvriendelijke espresso-ervaring, hoewel het wel een stevig prijskaartje kan hebben. Zijn geïntegreerde bonenmaler, handmatige aanpassingen en algehele uitstekende prestaties maken het een opvallende keuze in de markt voor het middensegment. Zoals TechRadar terecht samenvat, "het is een geweldig totaalpakket voor koffieliefhebbers." 🎉

Voordelen Sage The Barista Express Impress
 • Geïntegreerde burr grinder voor versgemalen koffie
Nadelen Sage The Barista Express Impress
 • Prijs hoger in vergelijking met budgetvriendelijke opties

3. Gaggia Magenta Plus

3. Gaggia Magenta Plus

Belangrijke specificaties:

Type melkopschuimer: Automatisch met slangetje
Aantal programma's: 9
Instelbare maalgraad: Ja

Als koffieliefhebber ben ik altijd op zoek naar de perfecte koffie-ervaring, en de Gaggia Magenta Plus stelt niet teleur! Deze volautomatische bonen-naar-kop koffiemachine is perfect voor thuisbarista's die op zoek zijn naar professionele kwaliteit. Met een professionele stoompijp en aanpasbare drinkopties biedt deze in Italië gemaakte machine een breed scala aan drankjes, van espresso tot americano en zelfs warm water.

Wat deze machine echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om hele koffiebonen te gebruiken met vijf maalinstellingen of gemalen koffie, waardoor je jouw favoriete instellingen kunt opslaan voor nog meer gemak. Het 2,5-inch full-color touchscreen maakt het selecteren en aanpassen van jouw drankjes super eenvoudig, terwijl de ingebouwde stoompijp zorgt voor een authentieke koffie-ervaring.

Volgens TechRadar biedt de Gaggia Magenta Plus "barista-stijl koffie met één druk op de knop," waardoor je de sterkte, aroma, drankgrootte en temperatuur naar jouw smaak kunt personaliseren. En met de Optiaroma-functie kun je de koffiesterkte nog verder aanpassen, waardoor deze machine perfect is voor koffieliefhebbers die een op maat gemaakte ervaring zoeken.

In vergelijking met andere machines biedt de Gaggia Magenta Plus professionele functies en modern design tegen een relatief betaalbare prijs. Ondanks zorgen over de plastic onderdelen, compenseren de geavanceerde mogelijkheden, zoals automatisch melk opschuimen en een warmwaterdispenser, voor deze beperking. De intuïtieve bediening en instructies maken het gebruiksvriendelijk, terwijl het vermogen om geweldige espresso te produceren en melk effectief op te schuimen de aantrekkingskracht vergroot. Echter, het omvangrijke ontwerp en de hoge prijs kunnen uitdagingen vormen voor sommige potentiële kopers.

In de wereld van bonen-naar-kop koffiemachines onderscheidt de Gaggia Magenta Plus zich als een aantrekkelijke optie voor degenen die waarde hechten aan een professionele koffie-ervaring met aanpasbare functies. De combinatie van geavanceerde functionaliteit, gemak en de mogelijkheid om barista-stijl drankjes te maken, maakt het een ideale keuze voor thuisbarista's die op zoek zijn naar een balans tussen prestaties en betaalbaarheid. 🌟

Voordelen Gaggia Magenta Plus
 • Professionele stoompijp voor een authentieke koffie-ervaring
 • Ruime keuze aan drankopties, waaronder espresso, koffie, americano en heet water
 • Aanpasbare drinkopties en instellingen voor een gepersonaliseerde ervaring
Nadelen Gaggia Magenta Plus
 • Zorgen over plastic onderdelen in de constructie van de machine
 • Omvangrijk ontwerp kan uitdagingen vormen voor sommige potentiële kopers
 • Hoge prijs in vergelijking met sommige concurrenten

4. Breville Barista Max + VCF153

4. Breville Barista Max + VCF153

Belangrijke specificaties:

Type melkopschuimer: Stoompijpje

Ik ben de Breville Barista Max+ VCF153, een opvallende espressomachine die speciaal is ontworpen voor liefhebbers van romige, melkachtige koffiedranken. Als een alles-in-één handmatige espressomachine met geïntegreerde molen, lever ik consequent rijke en smaakvolle espresso met een glanzende crema. Mijn 58mm professionele filters, 30 maalinstellingen en ingebouwde kegelvormige maalmolen zorgen voor een op maat gemaakte koffie-ervaring. Een opvallende eigenschap is mijn grote 250g bonenreservoir, wat zorgt voor het gemak van minder bijvullen. Mijn strakke en robuuste ontwerp, verkrijgbaar in matzwart of roestvrij staal, voegt stijl toe aan elk aanrecht.

Volgens Trusted Reviews heeft de Breville Barista Max+ VCF153 een prijs van £498, wat een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Mijn eenvoudige bediening, live-telweergave en de mogelijkheid om heet water of stoom af te geven maken mij gemakkelijk te gebruiken, hoewel sommige gebruikers de afwezigheid van een drukmeter en aanpasbare opties opmerken. Olive Magazine benadrukt ook mijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vanwege de kwaliteit van espresso en gestoomde melk die ik produceer. Het vermeldt echter een beperking met betrekking tot het onvermogen om de druppelstand aan te passen voor kortere kopjes. Op technisch vlak maken mijn 2-liter watertank, 30 maalinstellingen en een 250g bonenreservoir met een "Tap & Go Grinding Cradle" mij een overtuigende keuze voor degenen die een upgrade zoeken van pod koffiemachines, zoals opgemerkt door Tech Advisor.

In vergelijking met mijn concurrenten onderscheid ik mezelf met mijn geïntegreerde molen, professionele filters en het vermogen om rijke, romige koffiedranken te produceren. Ik heb echter wel kleine nadelen, zoals verminderde ruimte om kopjes warm te houden en een niet luchtdicht reservoir, zoals vermeld door Tech Advisor. Ondanks deze beperkingen, ben ik een uitstekende optie voor degenen die de nadruk leggen op het gemak van een alles-in-één handmatige espressomachine met de focus op romige, melkachtige koffiedranken.

Kortom, de Breville Barista Max+ VCF153 is een overtuigende keuze voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een espressomachine die geoptimaliseerd is voor romige, melkachtige koffiedranken. Mijn professionele kenmerken, geïntegreerde molen en aanpasbare instellingen maken mij een aantrekkelijke optie voor degenen die een handmatige espressomachine zoeken die kwaliteit en gemak biedt. Hoewel ik misschien kleine beperkingen heb, maken mijn prestaties en prijs-kwaliteitverhouding mij tot een opvallende keuze in mijn categorie, wat een aantrekkelijke upgrade biedt van pod koffiemachines.

Voordelen Breville Barista Max + VCF153
 • Levert consequent rijke en smaakvolle espresso met een glanzende crema
 • Ge"integreerde molen en professionele filters voor een op maat gemaakte koffie-ervaring
 • Grote bonenhouder van 250g voor het gemak van minder vaak bijvullen
Nadelen Breville Barista Max + VCF153
 • Geen drukmeter en aanpasbare opties aanwezig
 • Beperking door het niet kunnen aanpassen van de lekbak voor kortere kopjes
 • Beperkte ruimte voor het warmhouden van kopjes en een niet-luchtdichte bonenhouder

5. Sage The Barista Touch

5. Sage The Barista Touch

Belangrijke specificaties:

Type melkopschuimer: Stoompijpje
Instelbare maalgraad: Ja

De Sage Barista Touch is een opvallende koffiemachine die handmatige controle naadloos combineert met slimme automatische functies, waardoor het een uitzonderlijke keuze is voor zowel doorgewinterde barista's als beginners. Deze machine vertegenwoordigt een fusie van de beste eigenschappen van de Barista Express Impress en de Barista Touch, waardoor het een uitgebreide koffie-ervaring biedt met een gebruiksvriendelijke benadering. Zijn kenmerkende eigenschap is het intuïtieve touchscreen en geautomatiseerd melk opschuimen, waardoor het zich onderscheidt van zijn voorgangers en andere concurrenten op de markt.

De interface en automatische functies van de machine werden benadrukt in de recensies. Volgens TechRadar biedt de Barista Touch Impress "feedback over de hoeveelheid koffie en aanpassingen van instellingen, waardoor het gebruiksvriendelijk is voor alle vaardigheidsniveaus." Ondertussen prijst Trusted Reviews de machine om zijn "uitstekende touchscreen-interface en gebruiksgemak" en vermeldt dat het "automatisch en handmatig melk opschuimen" biedt, samen met "touchscreenbediening." Bovendien biedt het apparaat geautomatiseerde melkverwarming en opschuimen, inclusief aangepaste instellingen voor alternatieve melk zoals haver, soja en amandel, waardoor het een breed scala aan voorkeuren bedient.

Een van de onderscheidende kenmerken van de machine is het vermogen om een balans te vinden tussen handmatige en automatische functionaliteit, waardoor het aantrekkelijk is voor een breed scala aan gebruikers. Het snelle verwarmingssysteem, PID-regeling en gemakkelijk schoon te maken stoompijp werden bijzonder gewaardeerd, zoals gedetailleerd beschreven door From Cook to Chef. Bovendien maken het compacte ontwerp van de machine en de hoogwaardige roestvrijstalen constructie het een visueel aantrekkelijke en ruimtebesparende toevoeging aan elk keukenaanrecht, zoals opgemerkt door Trusted Reviews.

Wat betreft de vergelijking met zijn tegenhangers, staat de Sage Barista Touch zijn mannetje als een topkeuze voor degenen die een uitgebreide koffie-ervaring zoeken. Hoewel het als duur kan worden beschouwd, onderscheidt het zich van andere koffiemachines op de markt door de integratie van handmatige en automatische functies, samen met zijn gebruiksvriendelijke touchscreen. Voor degenen die een hands-on barista-ervaring waarderen met het gemak van automatisering, is de Barista Touch een overtuigende optie.

Samengevat maakt de Sage Barista Touch indruk met zijn naadloze combinatie van handmatige en automatische functies, gebruiksvriendelijke interface en het vermogen om aan een breed scala aan koffievoorkeuren te voldoen, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die de kunst van het koffiezetten waarderen zonder in te leveren op gemak. Zijn compacte ontwerp, snelle verwarming en aanpasbare recepten versterken verder zijn positie als een eersteklas koffiemachine voor het maken van barista-stijl drankjes thuis.

Voordelen Sage The Barista Touch
 • Naadloze combinatie van handmatige en automatische functies
 • Gebruiksvriendelijke aanraakscherminterface
 • Voldoet aan een breed scala aan koffievoorkeuren
Nadelen Sage The Barista Touch
 • Kan als duur worden beschouwd

Hoe kies je het beste koffiezetapparaat met bonen?

Er is meer dan 1 soort koffiemachine die een ingebouwde koffiemolen hebben. Voor écht verse koffie heb je meer keuze dan alleen een goede volautomatische koffiemachine, die je zo eenvoudig of luxe kunt krijgen als je maar wilt.

Dus zet de top vijf van de beste koffiebonen alvast klaar, en lees hier hoe je een goed koffiezetapparaat met bonen kiest.

Soorten koffiemachines met bonenmaler

Hoe eenvoudig of luxe wil je de koffie? Dat is de vraag die je aan jezelf stelt als je de beste koffiemachine met bonen kiest. We willen allemaal de beste koffiemachine met bonen, maar daar betaal je voor.

De volautomatische en halfautomatische espressomachines zijn de meest luxe opties. De bonen worden natuurlijk vers gemaald, maar je hebt ook de keuze uit allerlei koffiespecialiteiten die kant en klaar in de kop worden gezet.

Een andere benaming voor de halfautomatische espressomachine is de pistonmachine met bonenmaler. Door deze soort koffiemachine worden de bonen vers gemaald én heb je veel controle over de verschillende stappen – van de maling van koffiebonen tot kop koffie. Ze zijn ook verkrijgbaar als inbouwkoffiemachine.

Het beste koffiezetapparaat met kan en koffiemolen zet een klassieke pot koffie. Deze optie is goedkoper en simpeler in gebruik, maar zet verder geen latte macchiato of kopjes koffie met melkschuim. Je koopt gemalen koffie en klaar is Kees. Er is niets mis met een simpel bakkie, toch?

Instelbare maalgraad

De koffie mag dan wel van verse bonen gemaakt worden, maar de maalgraad is ook van invloed op de smaak van de koffie. Als je helemaal zelf de maalgraad wilt kiezen kom je al snel uit op een halfautomatische espressomachine.

Koffiebonen In Reservoir

De andere koffiemachines met ingebouwde molen hebben een maalgraad die van tevoren ingesteld is. Deze is wel afgestemd op de koffiesoort en specialiteit, maar kun je verder niet zelf veranderen. Houd dit in gedachten bij je aankoop.

Maalschijven

Niet alle koffiemachines hebben dezelfde maalschijven. Maalschijven verschillen onderling van materiaal en vorm en in hoeverre je de maalgraad ermee instelt. Zo zijn er maalschijven van metaal en maalschijven van keramiek. Deze kunnen een conische of een platte vorm hebben.

Keramische schijven

Maalschijven van keramiek zijn slijtvast en gaan hierdoor langer mee dan maalschijven van metaal. Ze zijn bovendien hittebestendig, waardoor het maalproces je koffie niet verhit en daarmee de smaak mogelijk beïnvloedt.

Je vindt keramische maalschijven vaak in automatische espressomachines. Hier staat wel een hogere prijs tegenover dan hun metalen tegenhangers.

Metalen schijven

Metalen schijven zijn meestal van roestvrijstaal gemaakt. Hierdoor gaan ze lang mee, al zijn ze niet helemaal slijtvast. Het grootste nadeel van metalen schijven naast hun gevoeligheid voor slijtage, is dat ze veel warmte produceren en hierdoor de smaak van je espresso negatief beïnvloeden.

Ben je iemand die alleen zo nu en dan koffie drinkt, dan maakt dit niet zoveel uit. Ben je echter een koffie-enthousiast, dan proef je hoogstwaarschijnlijk het verschil.

Heb je niet het budget voor een koffiemachine met keramische maalschijven? Maal je bonen dan zo langzaam mogelijk. Dit leidt tot minder hittevorming.

Opties voor melkschuim

Als je een liefhebber bent van cappuccino of latte, zoek dan naar een koffiezetapparaat met een hoogwaardige melkschuimfunctie. Modellen met een geïntegreerd melkreservoir of een professioneel stoompijpje zorgen voor perfect schuim. Let op de reiniging van het melksysteem voor hygiëne en gemak.

Heeft de koffiemachine helemaal geen optie voor melk? Je zult de melk dan handmatig of met een losse melkopschuimer op moeten schuimen.

Koffiezetapparaat, koffiemolen en voorraadpot op aanrecht in keuken. Vooraanzicht

Reinigen

Door goed onderhoud gaat een koffiemachine langer mee, dus die moet je dan ook regelmatig reinigen. Als je dit een vervelend klusje vindt, is het goed om te kijken naar het vereiste werk en de opties die je daarbij hebt.

Daarnaast is een ontkalkingsprogramma ook handig. Zo hoef je niet zelf een half uur tot drie kwartier bezig te zijn met het ontkalken van het apparaat. Ontkomen eraan zul je hoe dan ook niet: dit moet gemiddeld elke drie maanden gebeuren, afhankelijk van hoe hard je water is.1waterhardheid.nl(n.d.),'Wat is de waterhardheid in je woonplaats?'

Prijs

Bij het zoeken naar een koffiezetapparaat met een goede prijs-kwaliteitverhouding, focus op duurzame materialen en betrouwbare merken. Een apparaat met een roestvrijstalen of keramische molen en instelbare koffiesterkte biedt waar voor je geld. Vergelijk prijzen en recensies om een balans te vinden tussen kosten en kwaliteit.

Welk merk maakt de beste koffiemachines met bonen?

Hieronder lees je over twee van de populairste merken die koffiemachines met bonen produceren.

Sage

Sage koffiemachines staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit, vooral als het gaat om het gebruik van verse koffiebonen. Deze machines zijn ontworpen om het beste uit elke boon te halen, waardoor je elke keer weer een perfect kopje koffie krijgt. De precisie en consistentie van Sage zorgen ervoor dat je thuis kunt genieten van koffie van baristakwaliteit.

Wat mensen vooral waarderen aan Sage koffiemachines is hun gebruiksgemak en veelzijdigheid. Of je nu een espresso, cappuccino of latte macchiato wilt, Sage biedt je de mogelijkheid om met één druk op de knop jouw favoriete koffie te zetten.

De combinatie van stijlvol design en geavanceerde technologie maakt Sage tot een topkeuze voor koffieliefhebbers zoals jij.

Jura

Jura koffiemachines blinken uit in kwaliteit en duurzaamheid, wat ze een fantastische keuze maakt voor liefhebbers van verse koffiebonen. Deze machines zijn geroemd om hun precisie in het malen en zetten, waardoor elke kop koffie die je zet rijk en vol van smaak is. Met een Jura in huis, haal je de expertise van een professionele barista in je eigen keuken.

Wat gebruikers vooral aanspreekt bij Jura, is het gebruiksgemak gecombineerd met geavanceerde technologie. Of je nu een eenvoudige espresso of een complexe latte macchiato wilt, Jura maakt het mogelijk met slechts een paar simpele stappen.

Het strakke, moderne ontwerp past bovendien prachtig in elke keuken, waardoor je niet alleen geniet van heerlijke koffie, maar ook van een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste koffiemachine voor verse bonen?

De beste koffiemachine voor verse bonen volgens de Consumentenbond is een model dat uitblinkt in consistentie, duurzaamheid en gebruiksgemak. Zoek naar een machine met een krachtige molen, die bonen gelijkmatig maalt voor een optimale extractie.

Let op functies zoals temperatuurregeling en drukinstellingen, die essentieel zijn voor het zetten van een perfecte espresso. Een waterreservoir van minimaal 1,5 liter en een bonencontainer van 250 gram zijn aanbevolen voor dagelijks gebruik.

Kies voor een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en klantenservice, zodat je lang van je koffiemachine kunt genieten.

Veelgestelde vragen over koffiezetapparaten met bonen van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen