Ben je op zoek naar de beste nagelverharder om je nagels sterk en gezond te houden? Het kiezen van het juiste product kan een wereld van verschil maken voor de conditie van je nagels.

In dit artikel ontdek je de top nagelverharders die je nagels niet alleen versterken, maar ook voeden en beschermen. Of je nu last hebt van broze, zwakke nagels of gewoon op zoek bent naar extra verzorging, hier vind je de beste opties.

Wat zijn de beste nagelverharders van 2024?

Dit zijn de top 5 beste nagelverharders op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

Beste nagelverharders van 2024

1. Duri Rejuvacote Nail Growth System

2. Dior Huile Abricot Daily Nutritive

Ik ben verheugd om het Dior Huile Abricot Daily Nutritive Nail and Cuticle Serum te introduceren, een uitstekend product in de categorie nagelversterkers dat optimale voeding biedt voor beschadigde nagels en nagelriemen. Met een prijs van $28 bevat het serum abrikoos-, argan- en camelia-oliën, samen met vitamine E, die snel worden opgenomen zonder een vettig residu achter te laten. Deze luxueuze en hoogwaardige optie is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een handige en effectieve manier om hun nagels te herstellen en te versterken.

Als een van de top 10 nagelversterkers, concurreert dit Dior serum met bekende merken zoals Orly, Essie en Sally Hansen. Echter, de unieke mix van oliën en vitamines onderscheidt het als een premium keuze voor dagelijkse nagelverzorging. De snelle opname en niet-vettige afwerking maken het ideaal voor mensen die onderweg zijn, omdat het de nodige voeding biedt zonder gedoe. Zoals Allure opmerkt: "Dior Huile Abricot Daily Nutritive Serum is een cultklassieker om een reden. Het is een snel absorberende olie die nagels en nagelriemen versterkt en hydrateert zonder enig vettig residu."

In vergelijking met zijn concurrenten, springt het Dior Huile Abricot Serum eruit vanwege zijn luxueuze mix van abrikoos-, argan- en camelia-oliën, evenals zijn snelle opname en niet-vettige afwerking. Hoewel sommige andere producten vergelijkbare voordelen kunnen bieden, maken de premium kwaliteit en het gemak van gebruik van het Dior serum het een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, handige nagelversterker.

Desondanks kan de prijs van het Dior serum een beperkende factor zijn voor prijsbewuste consumenten. In tegenstelling tot de prijs van $10 voor Sally Hansen's Diamond Strength Instant Nail Hardener, biedt dit een meer betaalbaar alternatief. Toch is het Dior Huile Abricot Daily Nutritive Nail and Cuticle Serum een topkandidaat voor mensen die op zoek zijn naar een luxe en effectief dagelijks nagelverzorgingsserum.

Kortom, het Dior Huile Abricot Daily Nutritive Nail and Cuticle Serum blinkt uit in het bieden van handige voeding voor beschadigde nagels en nagelriemen, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een premium, hoogwaardige nagelversterker. Hoewel de prijs voor sommigen een overweging kan zijn, maken de snelle opname, niet-vettige afwerking en luxueuze mix van oliën het een topkandidaat in de categorie.

Voordelen Dior Huile Abricot Daily Nutritive
  • Luxe mix van abrikoos-, argan- en camelia-oliën
Nadelen Dior Huile Abricot Daily Nutritive
  • Hogere prijs in vergelijking met sommige concurrenten
  • Kan een beperkende factor zijn voor prijsbewuste consumenten

3. Nails Inc Gel Rehab Strengthening

3. Nails Inc Gel Rehab Strengthening

Belangrijke specificaties:

4. Butter London Horse Power Nail

4. Butter London Horse Power Nail

Belangrijke specificaties:

5. Dr.'s Remedy Hydration Clear Moisturizing

5. Dr.'s Remedy Hydration Clear Moisturizing

Belangrijke specificaties:

Hoe kies je de beste nagelverharder?

Ik snap dat je enthousiast bent over nagelverharder, maar koop niet direct het eerste potje dat je tegenkomt. De beste nagelverharder verschilt namelijk per persoon. Iedereen heeft weer andere nagels met verschillende behoeftes.

Soort nagelverharder

Zo zijn er verschillende soorten nagelverharder. Ze doen allemaal hetzelfde, maar op een andere manier.

Bekijk jouw nagelproblemen en ga na hoe gevoelig jouw huid is. Voor gevoelige nagels en nagelriemen zijn er bijvoorbeeld sensitive nagelverharders.

Ook kun je nagelverharders voor je teennagels gebruiken. Verwen je voeten eerst met een goed voetenbad en breng vervolgens nagelverharder aan.

Nagelverharder voor zwakke nagels

Zijn jouw nagelproblemen meer dan mild? Daarvoor zijn er extra sterke nagelverharders. Op het potje staat dan aangegeven dat het om extra strong nagelverharder gaat.

Als je sterkere, langere nagels wilt en je nagelproblemen mild zijn, gebruik je een gewone nagelverharder. Gebruik geen extra sterke variant als dat niet nodig is: je nagels kunnen dan juist sneller afbreken. 😥

Sterke nagelverharder maakt je nagels minder veerkrachtig. De laag op je nagels is dikker, maar je nagel buigt minder mee. Als je een klein beetje kracht zet, scheurt je nagel niet dankzij het dikke laagje, maar zet je veel kracht? Zie het dan alsof je een stuk glas probeert te buigen. Het is sterk, maar op een gegeven moment breekt het in één keer af.

handen om een kopje thee

Met of zonder formaldehyde

Tenzij je een scheikundige bent, weet je waarschijnlijk niet wat formaldehyde is. Ik moest het zelf de eerste keer ook even opzoeken. Formaldehyde is een chemisch stofje dat veel in nagellak en andere nagelproducten zit. Dit stofje verhardt de nagellak en geeft een mooie glans.

Klinkt perfect voor nagellak en nagelverharder, nietwaar? Helaas hangt er een groot nadeel aan vast: formaldehyde is giftig en een bewezen kankerverwekkende stof. Het kan voor veel irritaties zorgen, zoals hoofdpijn, huidirritatie, oogirritatie en nog meer.

Ook al zit er maar een minuscule hoeveelheid formaldehyde in een nagelverharder, het is nooit bevorderlijk voor je gezondheid.

Wat is het verschil tussen nagelverharder en een topcoat?

Een topcoat is een doorzichtige soort nagellak die je nagels beschermt. Je gebruikt een topcoat om je nagellak langer mooi te houden. Nagelverharder lijkt er misschien op, maar heeft een andere werking. Het beschermt én verzorgt je nagels zodat ze op den duur sterker worden.

Sneldrogende nagelverharder

Net als de beste nagellak droogt sneldrogende nagelverharder in een mum van tijd. Je hoeft niet eeuwenlang op je nagels te blazen en kan snel weer je handen gebruiken. Niet alle nagelverharders zijn sneldrogend, dus let op die eigenschap.

Duur van de werking

Nagelverharder breng je aan als een laagje nagellak en dat blijft een tijdje zitten. Na een tijdje moet je de nagelverharder opnieuw aanbrengen.

Hoe lang dat duurt, verschilt per nagelverharder. Sommige nagelverharders moet je na een week verwijderen en opnieuw aanbrengen, terwijl andere soorten wel drie weken werken.

Merk je dat het laagje begint te slijten en van je nagels afbladdert? Dan is het tijd om je nagelverharder opnieuw aan te brengen.

Veganistisch en cruelty free

Als je ervoor kiest om veganistisch te leven, gebruik je ook veganistische cosmeticaproducten. Ze zijn zeldzaam, maar er bestaan veganistische nagelverharders. Als een nagelverharder veganistisch is, lees je dat terug op het etiket of in de productomschrijving.

Misschien kom je ook een logootje tegen. Een groen bloempje is het internationaal erkende symbool voor veganistische producten. Cruelty free-producten herken je aan het springende konijntje op het etiket, en wilt zeggen dat ze (en hun ingrediënten) niet op dieren zijn getest.

Inhoud

Het verschilt per nagelverharder hoeveel product er in het potje zit. Meestal zit er ongeveer 10 milliliter in een potje. Kleinere potjes hebben een inhoud van 7 milliliter en een groot potje nagelverharder bevat 15 milliliter product.

Prijzen

Nagelverharder is wat duurder dan gewone nagellak. De goedkoopste nagelverharders kosten ongeveer € 7. Kies je een nagelverharder van een luxe merk, denk dan aan prijzen rond de € 15. Duurdere nagelverharders kom je maar zelden tegen.

Wat is de beste nagelverharder volgens de Consumentenbond?

Wat volgens de Consumentenbond de beste nagelverharder is, is nog niet bekend. Zodra zij eventuele testen publiceren, vermeld ik hier wat volgens hun de beste is!

Veelgestelde vragen over nagelverharder van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?