Ben je op zoek naar de beste noise-cancelling oordopjes om je volledig te kunnen focussen op je muziek of gesprekken? In dit artikel nemen we je stap voor stap mee in de wereld van noise-cancelling oordopjes, waarbij we de topmodellen onder de loep nemen. Ontdek welke oordopjes het beste bij jouw levensstijl passen.

Wat zijn de beste noise-cancelling oordopjes van 2024?

Dit zijn de top 5 beste noise-cancelling oordopjes op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

Beste noise-cancelling oordopjes van 2024

1. Beste oordopjes met ruisonderdrukking: Bose QuietComfort Ultra Earbuds

1. Beste oordopjes met ruisonderdrukking: Bose QuietComfort Ultra Earbuds

Belangrijke specificaties:

Bluetooth versie: Bluetooth 5.3

<p>Ontdek de Bose QuietComfort Ultra Earbuds – een revolutie in audio-ervaring en ruisonderdrukking. Deze baanbrekende oordopjes tillen je luisterervaring naar ongekende hoogten. </p> <p>Met baanbrekend meeslepend geluid zorgen deze oordopjes ervoor dat je muziek realistischer klinkt dan ooit tevoren. Elke noot, elk detail komt tot leven en dompelt je onder in een wereld van geluid.</p> <p>Wat deze oordopjes echt onderscheidt, is de allerbeste noise cancelling. Omgevingsgeluid wordt effectief geblokkeerd, zodat je je volledig kunt concentreren op je muziek, podcasts of telefoongesprekken.</p> <p>Met verschillende modi voor elke muzikale sfeer kun je de geluidsweergave aanpassen aan je voorkeuren. En met de Bose Music-app kun je het geluid zelfs volledig op maat maken, zodat het precies klinkt zoals jij dat wilt.</p> <p>Met tot wel 6 uur afspeeltijd en nog drie extra ladingen in het handige laaddoosje kun je de hele dag van je muziek genieten. En dankzij het superieure comfort kun je ze urenlang dragen zonder ongemak.</p>

2. Geoptimaliseerde ruisonderdrukking voor Apple-apparaten: Apple AirPods Pro 2

2. Geoptimaliseerde ruisonderdrukking voor Apple-apparaten: Apple AirPods Pro 2

Belangrijke specificaties:

Bluetooth versie: Bluetooth 5.3
Minimale frequentie: 20 Hz
Maximale frequentie: 20000 Hz
Type oordopjes: In-ear
IP-certificering: IP54 (stofbescherming en plensdicht)
Maximale batterijduur: 30 uur

Met de Apple AirPods Pro 2 met MagSafe oplaadcase (USB-C) zet ik een grote stap vooruit in de categorie noise-cancelling oortjes, vooral voor Apple-gebruikers. De overstap naar USB-C, hoewel aanvankelijk met weerstand ontvangen, zorgt voor gemak en aanpasbaarheid. De toevoeging van IP54-bescherming, Personalized Volume, Conversation Awareness en Adaptive Noise Control toont de toewijding van Apple aan het verbeteren van de gebruikerservaring. Zoals een recensie uitroept: "Personalized Volume past het mediavolume aan op basis van de omgeving, Conversation Awareness verlaagt het volume tijdens gesprekken en Adaptive Noise Control verbetert de ruisonderdrukking." Deze functies markeren een significante evolutie van het vorige model, waarbij belangrijke gebruikerszorgen worden aangepakt en de algehele functionaliteit wordt verbeterd.

De geoptimaliseerde ruisonderdrukking voor Apple-apparaten is een opvallende functie, die zorgt voor een naadloze en meeslepende audiobeleving die specifiek is afgestemd op Apple-gebruikers. Deze specialisatie, zoals opgemerkt in een recensie, zet de AirPods Pro 2 apart omdat het "nieuwe audiokenmerken heeft ontvangen via een iOS 17-software-update, inclusief Speak-to-Chat." Deze integratie met het Apple-ecosysteem verbetert de aantrekkingskracht voor gebruikers die diep geworteld zijn in de producten en diensten van Apple.

In vergelijking met de Sony WF-1000XM5, komt de AirPods Pro 2 USB-C naar voren als een meer budgetvriendelijke optie, met geavanceerde audiokenmerken en naadloze integratie met Apple-apparaten. De Sony WF-1000XM5 daarentegen heeft een compacter ontwerp en alternatieve spraakopdrachten. De concurrerende prijsstelling van de AirPods Pro 2 USB-C en de aansluiting op het Apple-ecosysteem maken het een aantrekkelijke keuze voor Apple-gebruikers die op zoek zijn naar geoptimaliseerde ruisonderdrukking en een naadloze gebruikerservaring.

Toch heeft de AirPods Pro 2 USB-C beperkingen. Hoewel de overstap naar USB-C een aanzienlijke upgrade is, kunnen sommige gebruikers het gebrek aan waterdichtheid zorgwekkend vinden, vooral voor een product dat als toonaangevend wordt gepositioneerd. Daarnaast kan het klassieke drop-stem ontwerp, hoewel iconisch, niet aansprekend zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer discreet formaat.

Samengevat, blinken de Apple AirPods Pro 2 met MagSafe oplaadcase (USB-C) uit in het leveren van geoptimaliseerde ruisonderdrukking voor Apple-apparaten, naadloze integratie met het Apple-ecosysteem en geavanceerde audiokenmerken. Hoewel het misschien niet de ideale keuze is voor degenen die waterdichtheid of een discreter ontwerp zoeken, maken de concurrerende prijsstelling en op maat gemaakte functies het een overtuigende optie voor Apple-gebruikers die op zoek zijn naar een eersteklas ruisonderdrukkende ervaring.

Voordelen Apple AirPods Pro 2
  • Geoptimaliseerde ruisonderdrukking voor Apple-apparaten
  • Naadloze integratie met het Apple-ecosysteem
  • Geavanceerde audiokenmerken
Nadelen Apple AirPods Pro 2
  • Gebrek aan waterdichtheid
  • Klassiek drop-stem ontwerp spreekt mogelijk niet alle gebruikers aan

3. Sony WF-C500

3. Sony WF-C500

Belangrijke specificaties:

Bluetooth versie: Bluetooth 5.0
Minimale frequentie: 20 Hz
Maximale frequentie: 20000 Hz
Type oordopjes: In-ear
IP-certificering: IPX4 (Stofdichheid nvt, plenswaterdicht)
Maximale batterijduur: 20 uur

Met de Sony WF-C500 luister jij naar een gepersonaliseerde geluidsweergave. Via de Sony Headphones Connect app pas jij het geluid van de oordopjes aan via een equalizer. Hier kies je uit verschillende geluidsprofielen of maak je er zelf een. Ga je sporten of regent het buiten? Dankzij het waterbestendige ontwerp gaan de oordopjes niet stuk door regen of zweet. Wanneer de oordopjes volledig zijn opgeladen, gaan ze 10 uur mee. In de oplaadcase zit 10 uur aan extra batterij. Door de snellaadfunctie gebruik je na 10 minuten laden de oordopjes voor 1 uur. Dankzij Fast Pair verbinden de oordopjes automatisch aan je laatst verbonden afspeelapparaat.

Let op: Sony levert naast de oplaadkabel geen oplader mee. Gebruik daarom je huidige accessoires of schaf ze los aan.

Klank volgens specialist
Zowel de lage tonen als middelhoge tonen zijn bij deze oordopjes neutraal. Dit betekent dat er op het basgeluid en instrumenten en vocalen geen accent zit. Hierdoor luister je naar een gebalanceerd geluid. Wil je een accent toevoegen aan het geluid? In de Sony Headphones Connect app pas je het geluid naar eigen smaak aan.

4. Analytische geluidskwaliteit met uitstekende ruisonderdrukking en personaliseringsfuncties: Sony WH-1000XM5 Wireless Headphones

4. Analytische geluidskwaliteit met uitstekende ruisonderdrukking en personaliseringsfuncties: Sony WH-1000XM5 Wireless Headphones

Belangrijke specificaties:

Bluetooth versie: Bluetooth 5.2
Minimale frequentie: 4 Hz
Maximale frequentie: 40000 Hz
IP-certificering: IP00 (Geen bescherming)
Maximale batterijduur: 40 uur

<p>Maak kennis met Sony's nieuwste draadloze koptelefoon met Noise Cancelling: de <strong>Sony WH-1000XM5</strong>. Met <strong>vier microfoons</strong> op elke oorschelp en een <strong>dubbele processor</strong> is dit Sony’s grootste stap voorwaarts in Noise Cancelling. Omgevingsgeluid wordt nog nauwkeuriger vastgelegd voor een aanzienlijke vermindering van hoogfrequente ruis. Met een batterijduur van maar liefst <strong>30 uur</strong> (40 uur zonder gebruik van Noise Cancelling) heb je genoeg stroom, zelfs voor lange reizen. En voor het totale gemak kan de koptelefoon met <strong>twee apparaten tegelijk</strong> worden gekoppeld.</p> <h3><strong>Industry-leading Noise Canceling</strong></h3> <p>Met vier microfoons op elke oorschelp is dit Sony's grootste stap voorwaarts op het gebied van Noise Cancelling. Omgevingsgeluid wordt hiermee nog nauwkeuriger geregistreerd voor een indrukwekkende vermindering van hoogfrequente ruis. Dankzij de Auto Noise Cancelling-Optimizer worden de ruisonderdrukkingsprestaties altijd en automatisch geoptimaliseerd op basis van draagomstandigheden en omgevingsfactoren zoals atmosgerische druk.</p> <h3><strong>Dubbele processor</strong></h3> <p>De WH-1000XM5 gebruikt twee processors die samen acht microfoons aanstuurt om een ongekende ruisonderdrukkingskwaliteit te leveren.</p> <h3><strong>Premium sound</strong></h3> <p>Een speciaal ontwikkelde driverunit verbetert de ruisonderdrukking, vooral in lage frequentiebereiken. Daarnaast verbetert het de helderheid van het geluid en de basweergave. De koptelefoon ondersteunt hi-res audiocontent dankzij LDAC-technologie en verzendt hierdoor drie keer meer gegevens dan conventionele Bluetooth-audio. De geluiden die verloren zijn gegaan bij het comprimeren van de originele muziekbron worden door DSEE herstelt, waardoor deze dichter bij de originele opname komt.</p> <h3><strong>Toonaangevende belkwaliteit</strong></h3> <p>Sony's Precise Voice Pickup-technologie maakt gebruik van vier beamforming-microfoons en een op Artificial Intelligence gebaseerd ruisonderdrukkingsalgoritme om jouw stem nauwkeurig te isoleren. Een nieuw ontwikkelde windruisonderdrukkingsstructuur minimaliseert windgeruis tijdens gesprekken. Waar je de koptelefoon ook gebruikt, je zult goed verstaanbaar blijven.</p> <h3><strong>Swift pairing</strong></h3> <p>De koptelefoon kan gemakkelijk met twee apparaten tegelijk worden gekoppeld. Daarnaast helpt Fast Pair je de WH-1000XM5 te lokaliseren als je deze niet kunt vinden en Swift Pair maakt het koppelen met jouw pc of tablet heel eenvoudig. </p> <h3><strong>Voice assistant via Wake Word</strong></h3> <p>de Sony WH-1000XM5 beschikt over de Speak-To-Chat functie waardoor de muziek automatisch stopt zodra je een gesprek begint. Wake Word kan gebruikt worden om Voice Assistant te activeren door alleen spraak te gebruiken.</p> <h3><strong>Gloednieuw ontwerp</strong></h3> <p>Het lichte, maar stevige ontwerp is uitgerust met oorkussens van zacht leer dat zeer rekbaar is. Dit soft-fit leer past zich aan naar de vorm van je hoofd voor minder zijwaartse druk voor nog beter draafcomfort. Neem de koptelefoon overal mee naartoe in de zachte bijpassende etui. Haal de koptelefoon eruit en de opvouwbare hoes kan tot 40% platter worden opgevouwen voor gemakkelijke opberging in je tas of koffer.</p> <h3><strong>Super charge functie</strong></h3> <p>Als je snel de deur uit moet kun je met een gewone USB-oplader met 10 minuten opladen weer 5 uur voooruit en is het met een optionele USB-PD*-compatibele AC-adapter zelfs mogelijk om met slechts 3 minuten opladen weer 3 uur afspeeltijd te verkrijgen. </p> <h3><strong>Ecofriendly</strong></h3> <p>Sony maakt gebruik van gerecycled materiaal voor de Sony WH-1000XM5. En dankzij het gebruik van Sony’s Original Blended Materiaal is de verpakking van de draadloze koptelefoon 100% plasticvrij.</p> <p>*USB-PD-oplader is apart verkrijgbaar.</p>

5. Apple AirPods Pro 2 USB-C

5. Apple AirPods Pro 2 USB-C

Belangrijke specificaties:

Bluetooth versie: Bluetooth 5.3
Minimale frequentie: 20 Hz
Maximale frequentie: 20000 Hz
Type oordopjes: In-ear
IP-certificering: IP54 (stofbescherming en plensdicht)
Maximale batterijduur: 30 uur

<p><strong>Zo klinkt vernieuwing</strong><br /><strong>AirPods Pro 2 </strong>met <strong>USB‑C </strong>bieden tot 2x meer actieve ruisonderdrukking dan de vorige generatie. Met de transparantie­modus hoor je wat er om je heen gebeurt en Adaptieve audio stemt de ruisonderdrukking nu dynamisch af op je omgeving. Gespreksdetectie dempt het achtergrondgeluid en versterkt de stemmen van degenen met wie je praat. Na één keer volledig opladen gaan de batterijen tot 6 uur mee en door te swipen regel je makkelijk het volume. Dan is er ook nog de MagSafe‑oplaadcase, met ‘Nauwkeurig zoeken’, een ingebouwde speaker en een bevestiging voor een draagkoord, nu met een USB-C ingang.</p> <p><strong>Superieure geluidskwaliteit</strong><br />De nieuwe H2-chip staat garant voor slimmere ruisonderdrukking en driedimensionaal geluid. Adaptieve EQ stemt muziek in real time af op jouw oren, zodat je kraakheldere hoge tonen en een vol, diep basgeluid hoort.</p> <p><strong>Intelligente audio</strong><br />De actieve ruisonderdrukking filtert nu twee keer zoveel ongewenst geluid weg, zodat je ongestoord kunt luisteren. Ideaal als je met het openbaar vervoer reist of je echt even moet concentreren. En adaptieve transparantie vermindert en corrigeert de intensiteit van harde geluiden maar liefst 48.000 keer per seconde, zodat je op een aangename manier hoort wat er om je heen gebeurt. Waar je ook bent.</p> <p><strong>Je eigen geluid</strong><br />Alles is op jou afgestemd. Je kunt kiezen uit vier paar siliconen oortips in de maten XS, S, M en L voor de beste pasvorm en het beste geluid. ‘Gepersonaliseerd volume’ past het geluid aan op basis van je omgeving en je voorkeuren. Gespreksdetectie verlaagt automatisch het volume van waar je naar luistert en versterkt de stemmen voor je, terwijl het achtergrondgeluid wordt verminderd. Persoonlijke ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking past de weergave helemaal aan jou aan door je heel nauwkeurig met geluid te omringen. En adaptieve EQ stemt muziek specifiek af op jouw oren, zodat je altijd veel details hoort.</p> <p><strong>Langere batterijduur</strong><br />Met volledig opgeladen batterijen kun je tot 6 uur luisteren, en tot maar liefst 30 uur als je de MagSafe-oplaadcase gebruikt. Voor het opladen van de MagSafe‑oplaadcase kun je een Apple Watch- of MagSafe‑oplader, een USB‑C-connector of een draadloze Qi‑oplader gebruiken.</p> <p><strong>Veelzijdige oplaadcase</strong><br />De MagSafe-oplaadcase is voorzien van een U1‑chip voor ’Nauwkeurig zoeken’, zodat je ziet waar die zich bevindt. Ligt de oplaadcase in de buurt, maar zie je die niet meteen, dan kun je via de ingebouwde speaker een geluid afspelen. Ook nieuw is de bevestiging voor een draagkoord, zodat je de oplaadcase makkelijk aan je tas kunt vastmaken en dus altijd bij de hand hebt. En zowel AirPods Pro als de MagSafe-oplaadcase kunnen heel wat hebben omdat ze stof-, zweet- en waterbestendig zijn volgens de IP54‑norm.</p> <p><strong>Magischer dan ooit</strong><br />AirPods Pro (2e generatie) met USB‑C zijn nog makkelijker in het gebruik dan het eerste model. Dankzij de touch-bediening regel je alle afspeelfuncties op de steel en pas je het volume aan door zacht omhoog of omlaag te swipen. Met de feature ‘Kondig meldingen aan’ kun je Siri alle belangrijke berichten en meldingen laten voorlezen zodra ze binnenkomen. Met ‘Deel audio’ stuur je eenvoudig een leuk liedje of interessante podcast naar een tweede paar AirPods. En zoals altijd verloopt de koppeling tussen AirPods Pro en je iPhone of Apple Watch helemaal vanzelf, en schakelt de geluidsweergave automatisch over wanneer je een ander Apple device gebruikt.</p>

Hoe kies je de beste noise-cancelling oordopjes?

Niet elke noise-cancelling oordopjes of noise-cancelling koptelefoons zijn hetzelfde. Hieronder vertel ik je meer over de verschillende eigenschappen van noise-cancelling oordopjes.

Actief vs. passief: het verschil

Er zijn twee primaire technieken om noise cancellation – ook wel ruisonderdrukking – tot stand te brengen: active noise cancelling (ANC), en passive noise cancelling (PNC).

PNC is een gebruikelijke techniek die geen stroom verbruikt. Het idee is dat door de gehoorgang fysiek af te sluiten. Door de in-ear portie van zo'n earbud in je gehoorgang te doen, sealt het rubberen of siliconen dopje je gehoorgang. Zo komt geluid van buiten minder makkelijk naar binnen.

ANC is een techniek waarbij de earbuds via de ingebouwde microfoons het geluid van buitenaf opvangen, waarna ze deze omgedraaid afspelen. Douglas Currens op Quora legt uit:

"Noise-cancelling koptelefoons gebruiken een kleine microfoon die in de oorschelp is gemonteerd en een actief elektronisch circuit dat een omgekeerde versie van dat signaal genereert om in de koptelefoon toe te voegen, om zo wiskundig de ongewenste geluiden van buitenaf te annuleren."

Net als dat -2 + (+)2 = 0, geldt dat ook voor geluidsfrequenties. ANC cijfert hiermee de herrie van buitenaf weg.

Geluidskwaliteit

Dit is moeilijk te bepalen zonder de oordopjes eerst uit te proberen. Bekijk daarom recensies van andere gebruikers en onafhankelijke reviewers om een idee te krijgen van hoe goed de geluidsweergave van een set noise-cancelling oordopjes is.

Daarnaast is het een goed idee om de frequentierespons – aangegeven in 'Hz' – te bekijken. Wij mensen horen geluiden waarvan de frequenties tussen de 20 en 20.000 Hz liggen. De meeste oordopjes geven geluid tussen deze waarden wel weer, maar er zijn uitschieters die dit niet doen.

Ook zijn er uitschieters dit juist een nog breder spectrum aan geluid weergeven. Je zou denken dat dit nutteloos is, want we kunnen buiten de range tussen 20 en 20.000 Hz niets horen. Tóch ligt dat net iets anders: de geluiden aan de verre uiteindes van dit spectrum krijgen net wat meer ademruimte als de oordopjes een breder geluidsspectrum ondersteunen.

Zwarte oordopjes in hoes, op zwarte achtergrond.

Connectiviteitsopties

Wanneer het om connectiviteit gaat, kies je voor bedrade of draadloze oordopjes. De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor draadloze oordopjes, welke gebruikmaken van Bluetooth.

Je koppelt deze noise-cancelling headphones eenvoudig aan een ander apparaat dat ook gebruikmaakt van Bluetooth. Denk hierbij aan je smartphone, maar ook je tv, computer, laptop of tablet.

Bij voorkeur kies je Bluetooth 5.0 of hoger. Deze versie gebruikt het minste energie, waardoor je oordopjes langer meegaan zonder ze tussendoor op te hoeven laden. Ook is deze versie sneller en de maximale afstand waarop de verbinding in stand blijft is hoger. 1Molly McLaughlin, Lifewire (2022). 'What Is Bluetooth 5 and How Does It Work?'

Daarnaast is near field communication (NFC) ook een handige functie, als je geen zin hebt in gerommel met de verbindingsmodus van je Bluetooth-oordopjes. Als je bronapparaat – zoals je smartphone – ook een NFC-chip heeft, hoef je enkel de oordopjes tegen je telefoon aan te houden om een verbinding op te zetten.

Apps

Sommige merken hebben hun eigen software voor hun oordopjes. Met zulke apps regel je basisinstellingen, zoals de apparaten waarmee de headset is verbonden, maar in sommige gevallen ook geavanceerde zaken.

Sommige geven je zo de optie om via een equalizer de geluidsweergave fijn te stellen, of een optie om je oordopjes te vinden als deze zoek zijn, al dan niet door diefstal.

Type oordopjes

Met earbuds worden oordopjes bedoelt die niet geheel in het oor passen. Deze laten vaak wat meer omgevingsgeluiden door, waardoor ze veiliger zijn voor wanneer je bijvoorbeeld gaat joggen in het verkeer.

Oordopjes – ook wel in-ear koptelefoons – verdwijnen haast in je oor, waardoor je minder last hebt van omgevingsgeluiden. De meeste mensen vinden oordopjes ook comfortabeler dan earbuds, maar dit is vanzelfsprekend erg persoonlijk.

Gebruiksgemak en bediening

Oordopjes laten zich tegenwoordig op verschillende manieren bedienen. Zo regel je het volume, sla je liedjes over of neem je de telefoon op wanneer iemand je belt. Dit gebeurt doorgaans via een van twee opties: knopjes, of capacative touch. Die eerste spreekt voor zich; de tweede optie werkt via ‘gebaren’.

Zo swipe je bijvoorbeeld om een nummer over te slaan op je rechteroordopje, maar swipe je links om het volume te regelen. Tik op de rechteroordop om een nummer te pauzeren, en op de linker om een telefoontje aan te nemen. Dit zijn slechts voorbeelden, maar je snapt het idee.

Sta er hoe dan ook bij stil of je liever het bekende gevoel van een knopje of twee onder je vingers hebt, of dat je liever wat ‘gebaren’ uit je hoofd leert. Dit laatste levert in ieder geval minder gefriemel op in een gehaaste zoektocht naar knopjes.

Maximale batterijduur

Bij draadloze oordopjes, of ze nu noise-cancelling zijn of niet, is de maximale batterijduur enorm belangrijk. Er is niets vervelender dan wanneer je oordopjes er midden in je hardloopsessie mee stoppen.

Hoe langer de batterijduur, hoe beter. De maximale batterijduur die wordt aangegeven in de beschrijving is echter niet altijd realistisch en hangt vooral af van het volume waarop je naar content luistert.

Noise-cancelling oordopjes van hogere kwaliteit hebben vaak de langste batterijduur, maar hier betaal je wel voor. Zoals met de meeste dingen: hoe hoger de kwaliteit, hoe beter de eigenschappen en hoe hoger de prijs die je betaalt.

Comfort en pasvorm

Het is zaak dat je nieuwe aanwinst goed zit. De behuizing moet niet oncomfortabel zijn, omdat deze bijvoorbeeld tegen je oorschelp aandrukt.

Ga je voor in-ear earbuds, dan moet de pasvorm ook aan de binnenkant goed zitten. De meeste setjes leveren echter drie verschillende formaten aan siliconen- of rubberen opzetstukjes: small, medium en large. Het is aan jou deze uit te proberen en de juiste uit te kiezen!

Kwaliteitsklasse

Net zoals bij draadloze koptelefoons: de ene is de andere niet. Dit geldt ook voor noise-cancelling oordopjes. Hoe hoger de kwaliteit is, hoe beter de kwaliteit van de audio. Het is lastig om van tevoren te bepalen of de oordopjes die je op het oog hebt, van goede kwaliteit zijn.

Er komen steeds meer minder bekende merken op de markt en ze lijken allemaal op elkaar. Het is daarom een goed idee om de reviews goed door te lezen. Over het algemeen geldt ook dat hoe meer je voor de oordopjes of noise-cancelling koptelefoon betaalt, hoe hoger de kwaliteit is. Dit is echter niet altijd het geval, en dat is waar de reviews hun entree maken.

Water- en zweetbestendigheid van noise-cancelling oordopjes

Als je van plan bent de oordopjes te gebruiken tijdens het sporten of in de regen, is water- en zweetbestendigheid belangrijk. Zelf gebruik ik de mijne veel tijdens het hardlopen, waardoor ze tegen zweet en regen moeten kunnen.

Zoek naar oordopjes met een goede IP-rating die bescherming biedt tegen vocht en zweet. Dit zorgt voor een langere levensduur en meer veelzijdigheid in gebruik.

draadloze oordopjes in oplaadhoesje

Wat zijn volgens de Consumentenbond de beste noise-cancelling oordopjes ?

Op dit moment is nog niet bekend wat de Consumentenbond de beste noise-cancelling oordopjes vindt. Zodra we dit weten, lees je het zo snel mogelijk!

Wat zijn volgens Tweakers de beste noise-cancelling oordopjes?

Op dit moment is nog niet bekend wat Tweakers de beste noise-cancelling oordopjes vindt. Zodra we dit weten, lees je het zo snel mogelijk!

Wat zijn volgens Android Planet de beste noise-cancelling oordopjes?

 De beste noise-cancelling oordopjes volgens Android Planet zijn de Sony WF-1000XM5. Deze oordopjes staan bekend om hun superieure noise-cancelling technologie, die omgevingsgeluid effectief blokkeert voor een ongestoorde luisterervaring. 

Ze bieden ook een uitstekende geluidskwaliteit met diepe bassen en heldere hoge tonen. Met een comfortabele pasvorm en lange batterijduur zijn ze ideaal voor langdurig gebruik. Ik raad de Sony WF-1000XM5 aan voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit noise-cancelling oordopjes voor dagelijks gebruik of reizen.

Veelgestelde vragen over noise-cancelling oordopjes van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen