Op zoek naar de beste 43 inch tv? In dit artikel leiden we je stap voor stap door de belangrijkste kenmerken en specificaties die je moet overwegen. Ontdek de topmodellen die uitblinken in beeldkwaliteit, geluid, smart functies en gebruiksgemak, zodat je de perfecte keuze voor jouw thuis kunt maken.

Wat zijn de beste 43 inch tv's van 2024?

Dit zijn de top 5 beste 43 inch tv's op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

Beste 43 inch tv's van 2024

1. Geoptimaliseerd voor liefhebbers van games en films: Samsung 55QN90C

1. Geoptimaliseerd voor liefhebbers van games en films: Samsung 55QN90C

Belangrijke specificaties:

Maximale resolutie stand: Ultra HD/4K
Type High Dynamic Range: HLG
Smart TV Platform: Tizen

Als ik op zoek ben naar een topklasse TV die zowel geweldig is voor gamen als voor films, dan is de Samsung 43-inch QN90C Neo QLED TV een overtuigende keuze. Met een prijs van $1,199.99 biedt deze TV een strak, minimalistisch ontwerp met een iets minder stabiele centrale standaard en vier HDMI 2.1 poorten die geavanceerde functies ondersteunen zoals eARC en Variable Refresh Rate. De QN90C blinkt uit in helderheid, met 1987.34 nits in een 10% venster, en maakt indruk met zijn sterke kleurnauwkeurigheid, die 99.77% van de Rec 709 kleurruimte beslaat.

De TV presteert uitstekend in verschillende scenario's, van het kijken naar films tot gamen in zowel donkere als heldere kamers, en heeft veel lof ontvangen. Het biedt hoge piekhelderheid, uitstekende reflectiebehandeling en een fatsoenlijke kijkhoek, waardoor het geschikt is voor groepsweergaven en gaming. Daarnaast verbetert de lage inputvertraging de game-ervaring. De QN90C biedt ook een gebruiksvriendelijke slimme interface met een breed scala aan apps, die voldoen aan diverse entertainmentbehoeften. En hoewel er enkele kleine nadelen zijn, zoals merkbare haperingen in langzame panorama-opnames en beperkingen bij het gladstrijken van macroblocking in lage kwaliteit content, maken de indrukwekkende functies het tot een geweldige keuze voor tv-programma's, sport, videogames en HDR-films.

In vergelijking met andere 43-inch tv's valt de Samsung QN90C op door zijn uitstekende HDR-helderheid, uitstekende kijkhoeken en opmerkelijke helderheid. De mini-LED-achtergrondverlichting, hoge pieklichtopbrengst en verfijnde lokale dimming dragen bij aan diepe zwarttinten en indrukwekkende HDR-ondersteuning. De gamecapaciteiten van de TV zijn een sterk punt, met vier HDMI 2.1-poorten die 4K120Hz ondersteunen en een toegewijde Gaming Hub, die voldoet aan de behoeften van game-liefhebbers. Bovendien levert de TV betere dan gemiddelde audioprestaties, met ondersteuning voor Object Tracking Sound Plus en Q-Symphony. Gepositioneerd tussen Samsung's vlaggenschip QN95C en de stapsgewijze QN85C-serie, biedt de QN90C een overtuigende balans tussen functies en prijs, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor diegenen die een premium prestatie willen zonder het premium prijskaartje.

Hoewel de Samsung QN90C uitblinkt in verschillende opzichten, heeft het concurrentie van andere 43-inch tv's zoals de LG C3 OLED en de Sony Bravia XR A90K OLED. De LG C3 OLED biedt een uitstekende beeldkwaliteit en topklasse gamefuncties, terwijl de Sony Bravia XR A90K OLED een uitstekende HDR-prestatie en bovengemiddeld geluid biedt. Elke TV heeft echter zijn compromissen, zoals gemiddeld geluid in de LG C3 OLED en hoge inputvertraging in de Sony Bravia XR A90K OLED. In vergelijking hiermee zijn de sterke punten van de Samsung QN90C zijn uitzonderlijke HDR-helderheid, gamecapaciteiten en algehele prestaties, waardoor het een topkeuze is voor game- en filmliefhebbers.

Samengevat is de Samsung QN90C 43-inch TV een uitstekende keuze voor diegenen die een premium kijk- en game-ervaring willen zonder de bank te breken. Zijn indrukwekkende helderheid, kleurnauwkeurigheid, gamefuncties en opwaarts prestaties maken het een overtuigende optie voor consumenten die op zoek zijn naar een veelzijdige en hoog presterende TV. Ondanks enkele kleine beperkingen positioneren zijn algehele prestaties en functies het als een opvallend product in de 43-inch tv-categorie.

2. Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)

2. Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)

Belangrijke specificaties:

Maximale resolutie stand: Ultra HD/4K
Type scherm: LED-LCD
Beeldscherm verversing snelheid: 50 Hz
Type HDMI: HDMI eARC
HDMI: 3
Smart TV Platform: Tizen

Samsung 75Q60B TV Qled 4K UHD 75 "(189 cm) Smart TV 3 Ports HDMI 2023

3. Verbeterde gebruikerservaring met Fire TV-integratie: Amazon Fire TV Omni QLED

Ik ben verheugd om de 43-inch Amazon Fire TV Omni QLED aan te prijzen, die een verbeterde gebruikerservaring biedt met zijn geïntegreerde Fire TV-platform en daarmee een sterke concurrent is op de tv-markt. Met een scherpe prijs biedt deze QLED TV levendige kleuren, degelijk contrast en gedetailleerde beelden, allemaal voor een budgetvriendelijke prijs. Volgens TechRadar "overstijgt de waarde van de Amazon Omni QLED zijn budgetprijs, met functies die concurreren met TV's van andere merken." De gamingprestaties van deze TV zijn lovenswaardig, met 4K Dolby Vision gaming, VRR en ALLM op de HDMI 2.1-poort, waardoor het een betaalbare optie is voor gameliefhebbers. Uitgebracht in 2023, biedt dit model een solide Fire TV-platform, met gepersonaliseerde aanbevelingen en voldoende beeldinstellingen voor een meeslepende kijkervaring.

De Amazon Fire TV Omni QLED 43-inch TV blinkt uit in het kijken van films in een donkere kamer, dankzij zijn uitstekende contrastverhouding en zwarte uniformiteit, waardoor het een overtuigende optie is voor filmliefhebbers. Het heeft echter beperkingen voor sport en als desktopmonitor vanwege slechte kijkhoeken en upscaling problemen, zoals benadrukt door Rtings. De HDR-prestaties van de TV in een donkere kamer zijn opmerkelijk, met een uitstekende contrastverhouding en kleurengamma, hoewel het aan helderheid ontbreekt voor opvallende hoogtepunten. Hoewel het een beperkte verversingssnelheid van 60Hz en merkbare vervaging achter snelle bewegende objecten biedt voor gaming, maken de algehele gamingfuncties en lage inputvertraging het geschikt voor gaming, waardoor de veelzijdigheid van de TV wordt vergroot.

De integratie van de Fire TV Stick met belangrijke streaming-apps en Alexa-stembediening voegt functionaliteit toe, zoals opgemerkt door What Hi-Fi?, waardoor gebruikers naadloos toegang hebben tot hun favoriete content. De QLED-paneeltechnologie, ondersteuning voor huidige HDR-standaarden en sterke prestaties van de TV, met name het 50-inch model, hebben het een 2023 What Hi-Fi? Award opgeleverd, waarbij de indrukwekkende beeld- en geluidskwaliteit wordt benadrukt. Ondanks kleine beeldproblemen in scènes met weinig licht, biedt de Amazon Fire TV Omni QLED 43-inch TV concurrerende prijzen en aanzienlijke kortingen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor prijsbewuste consumenten, vooral tijdens uitverkoop.

In vergelijking met Samsung's The Frame TV biedt de Amazon Fire TV Omni QLED 43-inch TV een overtuigend alternatief met zijn geïntegreerde Fire TV-platform, gamingfuncties en QLED-technologie. Hoewel The Frame TV meer formaatopties en aanpasbare frames biedt, heeft de Amazon Fire TV Omni QLED een solide beeldkwaliteit met zijn QLED-technologie en gaminggerichte functies, waardoor het een sterke concurrent is op de markt.

Samengevat biedt de 43-inch Amazon Fire TV Omni QLED een verbeterde gebruikerservaring, solide gamingfuncties en concurrerende prijzen, waardoor het een sterke concurrent is op de tv-markt. Hoewel het beperkingen heeft in kijkhoeken en helderheid voor HDR-hoogtepunten, maken de algehele waardepropositie en het geïntegreerde Fire TV-platform het een opmerkelijke keuze voor prijsbewuste consumenten die op zoek zijn naar een functierijke TV.

4. LG UR91

4. LG UR91

Belangrijke specificaties:

Maximale resolutie stand: Ultra HD/4K
Type scherm: LED-LCD
Beeldscherm verversing snelheid: 50 Hz
Type High Dynamic Range: HDR10, HLG
HDMI: 2
Smart TV Platform: webOS

De LG UR91 43-inch TV, onderdeel van de UR9000-serie, biedt een veelzijdige prestatie voor gemengd gebruik, tv-programma's, sport en gaming. Het excelleert in matig verlichte kamers, dankzij zijn acceptabele SDR-helderheid en uitstekende reflectiebehandeling, maar heeft moeite met glans van sterke lichtbronnen en heeft een slecht contrast, wat de prestaties beperkt in donkere kamers en met HDR-content. De TV beschikt over een brede kijkhoek, een goede selectie van streaming-apps en lage kwaliteit contentverzachting, die geprezen functies zijn. Het schiet echter tekort in het upscalen van content met lage resolutie, wat een opvallend nadeel is voor sommige gebruikers. "Fatsoenlijke responstijd en fantastische inputvertraging voor gaming" maken het een gunstige keuze voor gamers, hoewel de beperkingen in contrast en helderheid de algehele game-ervaring beïnvloeden.

Het ontwerp van de LG UR91 is strak, met dunne plastic randen en V-vormige voeten voor stabiliteit. Zijn slanke profiel, zijdelingse LED-achtergrondverlichting en IPS-paneel zorgen voor een goede beeldkwaliteit met een goede kleurreproductie en bewegingsweergave. Het ontbreekt echter aan diepe zwarttinten en HDR-mogelijkheden, met een piekhelderheid van 250 nits voor SDR-content en 300 nits voor HDR-modus. Dit kan niet voldoende zijn voor heldere kamers, en de beperkte verversingssnelheid van 50 Hz kan een potentieel nadeel zijn voor sommige gebruikers. De TV is uitgerust met webOS 23 voor smart TV-functies, met een gebruiksvriendelijke interface voor streaming en toegang tot verschillende apps.

In vergelijking met andere modellen valt de LG UR91 op door zijn gamingvriendelijke functies, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gamers die op zoek zijn naar lage inputvertraging en fatsoenlijke responstijd. De beperkingen in contrast en helderheid kunnen echter mensen afschrikken die op zoek zijn naar een meer meeslepende HDR-kijkervaring of diepere zwarttinten in donkere ruimtes. Als budgetoptie voor gemengd gebruik en gaming, concurreert de LG UR91 goed met zijn tegenhangers, vooral voor gebruikers die gamingprestaties boven HDR-mogelijkheden en contrastverhoudingen stellen.

Samengevat, de LG UR91 43-inch TV uit de UR9000-serie schittert met zijn gamingvriendelijke eigenschappen, brede kijkhoek en goede beeldkwaliteit voor gemengd gebruik. Hoewel het misschien niet de beste HDR-ervaring of diepe zwarttinten levert, maken zijn sterke punten in gaming en veelzijdige gebruiksscenario's het een overtuigende keuze voor prijsbewuste consumenten die gamingprestaties en streamingmogelijkheden vooropstellen.

Voordelen LG UR91
 • Gaming-vriendelijke functies met lage invoervertraging en redelijke responstijd
 • Brede kijkhoek voor veelzijdige gebruiksscenario's
 • Goede kleurreproductie en bewegingsweergave
Nadelen LG UR91
 • Moeite met schittering van sterke lichtbronnen en slecht contrast voor donkere ruimte-instellingen en HDR-inhoud
 • Beperkte piekhelderheid voor SDR- en HDR-modi, niet ideaal voor heldere kamers
 • Gebrek aan diepe zwarttinten en HDR-mogelijkheden, met impact op meeslepende kijkervaringen

5. TCL 3-Series Roku TV (US)

5. TCL 3-Series Roku TV (US)

Belangrijke specificaties:

De 43-inch variant van de TCL 3-Series Roku TV biedt een betaalbare en competente optie voor wie op zoek is naar een betrouwbare kijkervaring. Het strakke ontwerp, de indrukwekkende beeldkwaliteit en integratie met het Roku platform maken het een opvallende keuze binnen zijn prijsklasse. Met een gebruiksvriendelijke interface, Dolby Audio en ondersteuning voor spraakassistenten, wordt de functionaliteit versterkt. Hoewel het geen geavanceerde functies heeft zoals HDR en HDMI 2.1, compenseert het met drie HDMI-poorten, een USB-poort en een koptelefoonaansluiting, waardoor het goed aansluit bij diverse connectiviteitsbehoeften.

Volgens Reviewed wordt de TCL 3-Series (2021) Roku TV beschouwd als een opvallende optie in zijn prijsklasse. De prestaties op het gebied van contrast, kleurnauwkeurigheid en dekking voor SDR-content zijn positief erkend. Tom's Guide benadrukt zijn geschiktheid voor het streamen van content en oudere video's, waarbij wordt opgemerkt dat het in staat is om helderdere beelden te produceren binnen zijn 720p-resolutie. Het is ook vermeldenswaardig dat de TV mogelijk wat aanpassingen aan de beeldinstellingen vereist vanwege zijn gematigde helderheid, zoals benadrukt door Tom's Guide.

In vergelijking met zijn tegenhanger, de TCL 4-Series, mist de 3-Series geavanceerde functies zoals 4K-resolutie en HDR-mogelijkheden. Maar het staat zijn mannetje met een meer betaalbare prijs, waardoor het aantrekkelijk is voor wie prioriteit geeft aan budgetvriendelijke keuzes. De 4-Series, hoewel het een betere waarde biedt met zijn geavanceerde functies, is duurder vanwege zijn grotere schermformaten, 4K-resolutie en HDR-mogelijkheden. Het heeft ook een extra ethernet-ingang voor potentiële 4K/HDR-streaming, waardoor het zich onderscheidt van de 3-Series op het gebied van connectiviteit.

In de wereld van budget-TV's biedt de 43-inch variant van de TCL 3-Series Roku TV een overtuigende optie voor wie op zoek is naar een balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. De integratie met het Roku platform, indrukwekkende beeldkwaliteit en diverse connectiviteitsopties positioneren het als een sterke concurrent binnen zijn prijsklasse. Hoewel het mogelijk niet voldoet aan de eisen van de nieuwste spelconsoles en geavanceerde functies mist, is de waarde voor zijn prijs onmiskenbaar.

Samengevat, de TCL 3-Series Roku TV (43 inch) is een solide keuze voor prijsbewuste consumenten die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke TV. Zijn betaalbaarheid, strakke ontwerp en integratie met het Roku platform maken het een overtuigende optie binnen zijn categorie. Echter, zijn beperkingen wat betreft het bedienen van nieuwere apparaten en geavanceerde functies moeten worden afgewogen tegenover zijn indrukwekkende prestaties en waarde.

Hoe kies je de beste 43 inch tv?

Er zijn inmiddels zoveel tv’s op de markt dat een koopgids geen overbodige luxe is. Hieronder bespreek ik de belangrijkste eigenschappen van de tv, waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken.

Smart tv-functionaliteiten

Bijna alle nieuwe tv’s zijn tegenwoordig smart tv’s. Een goede smart-tv heeft een verbinding met het internet. Deze wifi-verbinding wordt vooral gebruikt om tv-programma’s, films en series mee te streamen. 

Dit gebeurt vervolgens vanuit verschillende apps. Denk hierbij aan Netflix, HBO en Ziggo. Vaak heeft de afstandbediening van een smart tv directe snelkoppelingen naar deze apps, waardoor je niet eerst vijf minuten op zoek hoeft te gaan naar de app die je nodig hebt. 

Ook zijn er smart tv’s waarmee je op het internet browst, al zijn dit vaak niet de meest gebruiksvriendelijke browsers. Een slimme tv kan ook deel uitmaken van het slimme netwerk in je huis. Zo kun je bijvoorbeeld aan Alexa vragen om de tv aan of uit te zetten.

TV in huiskamer

Resolutie en beeldkwaliteit

De resolutie bepaalt de scherpte van het beeld. De resolutie wordt bepaald door het aantal pixels op het scherm. Hoe meer pixels, hoe hoger de resolutie en hoe scherper het beeld.

Het aantal pixels geeft men weer in een twee cijfers, gescheiden door een '×'. Hierbij staat het eerste nummer voor de hoeveelheid pixels in de horizontale richting, en de tweede in de verticale richting.

De meest voorkomende resoluties zijn:

 • HD ready (1280 × 720) heeft de minste pixels en is daarom vooral geschikt voor de kleinere tv’s die je bijvoorbeeld in je slaapkamer of keuken wilt zetten. 
 • Full HD (1920 × 1080) is een goede keuze voor tv’s tot ongeveer 49 inch. Is je tv groter, dan wil je meer scherpte. De meeste dvd's’s en programma’s op tv worden weergegeven in Full HD.
 • 4K/UHD (384 × 2160): is de gangbaarste topkwaliteit van nu. Steeds meer Blu-rays komen uit in 4K, en ook streamingdiensten zoals Netflix bieden steeds meer aan in 4K.
 • 8K (7860 × 4320) is de scherpste resolutie van nu. Je wilt een resolutie van 8K wanneer je een tv hebt die groter is dan 65 inch, maar daadwerkelijk nodig is het niet. Dit is overkill voor een 43 of zelfs een 55 inch tv.

Display-technologieën

Er zijn meerder esoorten technologieën waar de fabrikant gebruik van kan maken: de bekende en populairste led-lcd of de (duurdere) oled en qled. Welke het beste is, is lastig te bepalen. Beide technologieën blijven zich ontwikkelen, waardoor ze alsmaar beter worden.

Hieronder zet ik de verschillen voor je op een rij.

Led-lcd

Zowel led-lcd als oled gebruiken led-lampjes, maar op een verschillende manier. Bij led-lcd dienen de lampjes als achtergrondverlichting. Hierdoor is het beeld extra scherp en ogen de scènes natuurlijker op het scherm. De qled-tv's van Samsung gebruiken ook deze technologie.

Qled

Over qled gesproken: dit is een specifiek type led-technologie. Naast dat led-lampen de achtergrondverlichting van qled-panelen verzorgen, bevatten deze panelen ook nanokristallen. Deze lichten op in specifieke kleuren zodra hier licht op valt. 1MediaMarkt (n.d.). 'Alles wat je moet weten over Qled- en Neo Qled-tv’s'

Qua kleurreproductie functioneren deze schermen uitstekend. Ook is het prettig dat je deze kleuren ook daadwerkelijk blijft zien in een goed verlichte kamer.

Oled

Bij deze technologie wordt elke pixel individueel verlicht. Hierdoor reageert het scherm sneller. Dit is vooral belangrijk bij actiefilms of bij games, waar een hoge verversingsnelheid nodig is. Oled-tv's hebben een hoger contrast dan elk ander paneeltype.

Dit komt doordat zwarte delen op het scherm ook écht zwart worden, omdat de desbetreffende pixels zich geheel uitschakelen.

Verversingssnelheid

De verversingssnelheid geeft men weer in Hertz. Dit getal geeft aan hoeveel frames er per seconde worden getoond. Hoe hoger het aantal Hertz, hoe 'vloeiender' bewegingen op het scherm verschijnen. Dit geldt vooral voor bijvoorbeeld actiefilms en sport.

Kijk je veel actiefilms of sport, of ben je een enthousiaste gamer, kies dan voor een tv met een verversingsnelheid van 100 Hertz. De meeste tv's hebben een verversingssnelheid van 50 Hz, dus wellicht moet je even zoeken en meer investeren voor een tv met een verversingssnelheid van 100 Hz.

Je kunt ook voor minder Hertz gaan, maar dan merk je bij snelle bewegingen op het scherm dat deze er ietwat hakkerig uitzien. Het is geen drama, maar voor iemand met een scherpe blik mogelijk een probleem.

Connectiviteitsopties

Misschien niet meteen iets waar je bij stil staat wanneer je een nieuwe tv koopt, maar het aantal ingangen is toch belangrijk. Denk hierbij vooral aan HDMI-poorten en usb-ingangen. Heb je meerdere gaming-consoles, een goede decoder, satellietontvanger en misschien een goede soundbar, dan moeten je deze kunnen aansluiten.

Niet genoeg poortjes hebben is vooral erg frustrerend. Je lost dit op met adapters, maar de kwaliteit van je beeld gaat ermee achteruit. Niet ideaal. Let daarom goed op het aantal poorten.

Bij HDMI wil je opletten dat je minstens één HDMI-ARC- of -eARC-poort hebt. Hierop sluit je speakers en/of een soundbar aan, zodat je met een enkele afstandsbediening het volume van je speakers en tv kunt bedienen.

Bluetooth

Zoals hierboven beschreven, zijn het aantal poortjes en ingangen belangrijk. Heeft je tv een Bluetooth verbinding, dan maak je je hierom misschien minder zorgen.

Een Bluetoothverbinding zorgt laat je bepaalde apparaten – denk aan draadloze speakers – draadloos verbinden. Ook kun je via Bluetooth bijvoorbeeld de foto's op je smartphone via de tv bekijken.

HDR

HDR staat voor high dynamic range en is één van de nieuwste ontwikkelingen op tv-gebied. HDR verbetert de helderheid, het contrastratio en de kleurweergave van een tv, waardoor de beelden op het scherm veel natuurgetrouwer lijken.

Je ziet details die je normaal niet zou zien. Denk aan het weerkaatsen van de zon op de lak van een auto, of de texturen van verschillende materialen. Het contrast tussen de donkerste tinten en de helderste witten wordt als het ware uitgelicht, waardoor je meer detail ziet.

Er is echter niet één enkele soort HDR, maar verschillende HDR-standaarden.

 • HDR10 gebruikt statische metadata, wat wilt zeggen dat eenzelfde instelling op alle scènes wordt toegepast, ongeacht of deze nu licht of donker zijn, of hoe ze getint zijn. De meeste streamingdiensten zijn tegenwoordig compatibel met deze HDR-standaard.
 • HDR10+ is hier een uitbreiding op die dynamische metadata gebruikt. Hier krijgt elke scène zijn eigen HDR-instellingen mee, waardoor deze precies wordt weergegeven zoals de producent heeft bedoeld.
 • Dolby Vision werkt bijna hetzelfde als HDR10+, maar het verschil is dat HDR10+ 'open' en royalty-vrij is, waardoor elke tv-fabrikant en streamingdienst of filmproductiebedrijf er toegang toe heeft. Dolby Vision vraagt een vergoeding aan fabrikanten en producenten die er gebruik van willen maken.
 • HLG is door de BBC en de Japanse NHK ontwikkeld en is vooral bedoeld voor openbare omroepen op tv.
 • Advanced HDR van Technicolor zie je alleen bij LG-tv's, en gebruikt ook dynamische metadata voor optimaal kijkplezier.

Geluidskwaliteit

Bij het kiezen van een 43 inch tv met uitstekende geluidskwaliteit, let op de volgende punten. Zoek naar een tv met een geïntegreerd geluidssysteem dat Dolby Atmos of DTS:X ondersteunt, voor een ruimtelijke, driedimensionale geluidservaring.

Let op het vermogen van de luidsprekers, uitgedrukt in watt (W), waarbij een hoger aantal watt vaak een krachtiger geluid betekent. Zelf vond ik de luidsprekers van mijn 43 inch tv bij lange na niet krachtig genoeg. Mijn advies is om een setje stereospeakers of soundbar te kopen.

Het geluid van de huidige generatie tv's is niet meer zoals het vroeger was. Hoe zit dat?

"De oude televisies hadden veel meer ruimte voor luidsprekers. Het was ook veel gebruikelijker om grote tv's met grote luidsprekers te zien. Dat is niet meer het geval bij flatscreen-tv's. Fabrikanten maken hun tv's voortdurend dunner en de randen smaller.", schrijft Michael DeCrumpe op Quora.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste 43 inch tv?

De beste 43 inch tv volgens Consumentenbond is de LG 43UR80006LJ. Deze tv blinkt uit in zijn klasse door de 4K-resolutie, wat zorgt voor haarscherpe beelden. Met een verversingssnelheid van 60 Hz geniet je van vloeiende beelden, ideaal voor films en gaming. De tv heeft ook HDR10 en HLG-ondersteuning, wat betekent dat je kunt genieten van een breed kleurenspectrum en diepere zwarttinten. 

Wat is volgens Tweakers de beste 43 inch tv?

Op dit moment is nog niet bekend wat Tweakers de beste 43 inch tv vindt. Zodra we dit weten, lees je het zo snel mogelijk!

Wat is volgens Tom's Guide de beste 43 inch tv?

De beste 43 inch tv volgens Tom's Guide is de LG OLED42C34LA. Deze tv onderscheidt zich door zijn oled-technologie, wat zorgt voor perfecte zwartwaarden en een indrukwekkend contrast. Met een 4K-resolutie en ondersteuning voor Dolby Vision en HDR10, biedt het toestel je een ongeëvenaarde kijkervaring.

Veelgestelde vragen over 43 inch tv's van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen