Ben je op zoek naar vervanging voor die trage pc of laptop en je hebt niet het budget om een top of the line computer te kopen, maar wil je wel waar voor je geld? Als je je computer voornamelijk gebruikt voor e-mail, Facebook en browsen, dan volstaat een Chromebook! Lees hier over de beste Chromebooks en waar je op let bij de aankoop ervan.

Wat zijn de beste Chromebooks van 2024?

Dit zijn de top 5 beste Chromebooks op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

Beste Chromebooks van 2024

1. Beste Chromebook: Google Chromebook

1. Beste Chromebook: Google Chromebook

Belangrijke specificaties:

De Google Chromebook is een opvallende keuze in de categorie Chromebooks, met een naadloze gebruikerservaring en veelzijdige functionaliteit. Als "De gloednieuwe Chromebook Plus is ontworpen om je dagelijkse taken te ondersteunen," blinkt het uit in het vervullen van een breed scala aan gebruikersbehoeften, van streamen en productiviteit tot creatieve toepassingen. Het instellen van de Chromebook is een fluitje van een cent, met slechts drie eenvoudige stappen om een Google-account aan te maken, gegevens te back-uppen en in te loggen, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers die gemak en efficiëntie zoeken.

Een van de onderscheidende kenmerken van de Google Chromebook is de toegang tot een breed scala aan apps en games van Google Play en het web. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een apparaat dat zowel werk als plezier kan bieden. De Chromebook Plus onderscheidt zich als een top performer in de Chromebook-markt, met een premium uitstraling en prestaties tegen een betaalbare prijs. Het concurreert met andere top Chromebooks, zoals de Samsung Galaxy Chromebook 2, die een QLED touchscreen en degelijke speakers biedt voor minder dan $500, en de Lenovo Chromebook Duet, een geweldige budgetoptie die functioneert als een Chrome-tablet met een afneembaar toetsenbord.

In vergelijking met andere modellen zoals de Acer Chromebook Spin 713, onderscheidt de Google Chromebook zich door zijn eenvoudige installatie en toegang tot populaire apps en games. De Acer Chromebook Spin 713 wordt aanbevolen vanwege zijn goede batterijduur, prestaties en een helder, kleurrijk display tegen een betaalbare prijs, maar de focus van de Google Chromebook op dagelijkse taken en toegang tot een breed scala aan toepassingen zet het apart. Terwijl de Lenovo Chromebook Duet 3 een duurdere en goed gebouwde Chrome-tablet is die geschikt is voor webbrowsen en afstandsonderwijs, biedt de Google Chromebook een veelzijdigere ervaring met zijn brede selectie van apps en games.

Tot slot, de Google Chromebook springt eruit als een topkeuze in de Chromebook-markt, met een premium uitstraling, eenvoudige installatie en toegang tot een breed scala aan apps en games. Zijn veelzijdigheid en naadloze gebruikerservaring maken het een serieuze concurrent in de categorie, die voldoet aan een breed scala van gebruikersbehoeften. Echter, gebruikers die op zoek zijn naar specifieke functies zoals een afneembaar toetsenbord of game-streaming mogelijkheden, kunnen betere opties vinden in andere modellen. Desalniettemin, de nadruk van de Google Chromebook op dagelijkse taken en toegang tot populaire apps en games maakt het het beste budgetproduct voor gebruikers die veelzijdigheid en efficiëntie zoeken in hun computerervaring.

Voordelen Google Chromebook
 • Naadloze gebruikerservaring
Nadelen Google Chromebook
 • Gebrek aan afneembaar toetsenbord
 • Beperkte game streaming mogelijkheden

2. Asus Chromebook Flip CX5

2. Asus Chromebook Flip CX5

Belangrijke specificaties:

Schermgrootte: 15.6 Inch
Beeldschermresolutie: 1920 x 1080
Type computer processor: Intel Core i3
Intern geheugen: 8 GB
Opslagcapaciteit: 128 GB
Opslag media: SSD
Type videokaart: Intel UHD Graphics

Ik ben er trots op om de Asus Chromebook Flip CX5 aan te bevelen, een indrukwekkende 2-in-1 Chromebook, geoptimaliseerd voor kracht in een draagbare vorm. Met een prijs van ongeveer $872 beschikt het over een Intel 11e generatie Core i5-1135G7 processor, 16GB geheugen en 128GB opslag. Het 15,6-inch FHD touchscreen display is helder en responsief, met een stevig 360-graden scharnierontwerp en een opvallende zwart-wit esthetiek. Het toetsenbord en het touchpad bieden een comfortabele typervaring, hoewel de toetsen met een laag profiel voor sommige gebruikers een uitdaging kunnen vormen. Met een gewicht van 4,3 pond en afmetingen van 14,08 x 9,48 x 0,73 inch, biedt het een competitieve grootte en gewicht voor zijn klasse, waardoor het een eersteklas optie is voor degenen die een krachtig en draagbaar apparaat zoeken.

Volgens rtings.com is de ASUS Chromebook Flip CX5 een geschikte optie voor schoolgebruik, met een scherp display, ondersteuning voor touch- en peninvoer en een degelijk toetsenbord en touchpad. Hoewel het misschien niet ideaal is voor gaming of veeleisende taken vanwege de beperkte CPU en geïntegreerde graphics, trage SSD en gesoldeerd RAM, blinkt het uit in mediagebruik en biedt het een batterij die meer dan zeven uur videoweergave meegaat. Bovendien dient het als een goede mobiele werkplek, met Thunderbolt 4-poorten voor snelle bestandsoverdrachten en connectiviteit. In een zakelijke context is het een goed gebouwde, draagbare optie met een scherp display en een degelijke CPU voor algemene productiviteitstaken, maar de batterijduur en matige webcam kunnen nadelen zijn.

De uitstekende prestaties van het apparaat, uitgerust met een 11e generatie Intel Core i5-processor, 16GB RAM en 128GB SSD, maken het soepel om te gaan met multitasking en Android-apps, zoals benadrukt door digitaltrends.com. Zijn militaire betrouwbaarheid, vier 2-in-1 modi en voldoende connectiviteit met USB-C en USB-A poorten, HDMI en een microSD-kaartlezer verbeteren zijn veelzijdigheid. De prijs is echter relatief hoog in vergelijking met sommige alternatieven, waardoor het mogelijk duur lijkt.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Asus Chromebook Flip CX5 op door zijn krachtige specificaties, scherp display en veelzijdige 2-in-1 ontwerp. Zijn robuuste prestaties en draagbare vorm maken het een topkeuze voor gebruikers die kracht en mobiliteit zoeken in een Chromebook. De relatief hoge prijs kan echter een barrière vormen voor budgetbewuste kopers, vooral in vergelijking met meer betaalbare alternatieven op de markt.

Samengevat blinkt de Asus Chromebook Flip CX5 uit als een krachtige 2-in-1 Chromebook, geoptimaliseerd voor prestaties in een draagbare vorm. Zijn scherpe display, robuuste specificaties en veelzijdig ontwerp maken het een uitstekende keuze voor gebruikers die kracht en mobiliteit prioriteren. De hogere prijs en beperkingen in specifieke taken kunnen echter factoren zijn om rekening mee te houden, vooral voor degenen die budgetvriendelijke opties zoeken.

Voordelen Asus Chromebook Flip CX5
 • Krachtige specificaties
Nadelen Asus Chromebook Flip CX5
 • Relatief hoge prijs in vergelijking met alternatieven
 • Beperkingen bij gaming en veeleisende taken
 • Toetsen met lage profielhoogte kunnen een uitdaging vormen voor sommige gebruikers

3. Lenovo Chromebook Duet 5 (2021)

3. Lenovo Chromebook Duet 5 (2021)

Belangrijke specificaties:

De Lenovo Chromebook Duet 5 (2021) is een opvallend 2-in-1 apparaat dat een veelzijdige en efficiënte ervaring biedt, waarbij het gemak van een tablet wordt gecombineerd met de functionaliteit van een laptop. Met een strak ontwerp biedt de Duet 5 gebruikers een magnetische stoffen achterkant en toetsenbord, waardoor het naadloos kan worden omgevormd van een tablet naar een laptop. Volgens Laptop Mag maken het 13,3-inch OLED-scherm en 13+ uur batterijduur het een aantrekkelijke keuze, wat het draagbaar en duurzaam maakt. Bovendien tillen de Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2-processor, 8GB RAM en 128GB eMMC-opslag van het hoogwaardige model de prestaties naar een hoger niveau, waardoor het een voorkeurskeuze is voor degenen die verbeterde mogelijkheden zoeken.

De evolutie van de Duet 5 Chromebook ten opzichte van zijn voorganger is duidelijk te zien in zijn hoogwaardige kenmerken, waaronder het prachtige OLED-scherm en krachtige specificaties. TechRadar prijst het als "een van de beste Chromebooks die er zijn," waarbij het prachtige scherm, krachtige hardware en Wi-Fi 6-ondersteuning worden benadrukt. De review merkt echter op dat het toetsenbord van het apparaat ruimer kon zijn en dat het geen verlichting heeft, terwijl het trackpad verbeterd had kunnen worden. Ondanks deze kleine nadelen rechtvaardigen de grotere afmetingen en verbeterde hardware de hogere kosten, aangezien het opgewaardeerde 1,920 x 1,200 LCD IPS-paneel de visuele ervaring versterkt.

In vergelijking met de Duet 3 biedt de Duet 5 verschillende opmerkelijke voordelen, zoals uiteengezet door Android Central. Het 13,3-inch OLED-touchscreen met quad-luidsprekers, hogeresolutiescherm, langere batterijduur en sneller opladen onderscheiden het van zijn voorganger. Deze functies maken de Duet 5 een aantrekkelijke optie voor gebruikers die een meeslepende en krachtige 2-in-1 Chromebook-ervaring zoeken.

In de productcategorie blinkt de Lenovo Chromebook Duet 5 (2021) uit als een veelzijdig en draagbaar apparaat dat naadloos kan overschakelen tussen tablet- en laptopmodi, waardoor het ideaal is voor gebruikers die flexibiliteit en mobiliteit vooropstellen. Zijn hoogwaardige kenmerken, waaronder het OLED-scherm en krachtige specificaties, positioneren het als een eersteklas Chromebook. De hogere kosten en kleine beperkingen van het toetsenbord en trackpad kunnen echter budgetbewuste gebruikers afschrikken.

In het competitieve landschap van Chromebooks valt de Duet 5 op door zijn hoogwaardige ontwerp, krachtige hardware en prachtig scherm, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor degenen die prestaties en veelzijdigheid waarderen. Hoewel het misschien niet de meest budgetvriendelijke optie is, maken de functies en mogelijkheden ervan het een sterke concurrent voor gebruikers die een eersteklas 2-in-1 Chromebook zoeken.

Samengevat maakt de Lenovo Chromebook Duet 5 (2021) indruk met zijn hoogwaardige ontwerp, krachtige hardware en veelzijdige 2-in-1 functionaliteit. Zijn opvallende kenmerken, waaronder het OLED-scherm en lange batterijduur, onderscheiden het van zijn voorgangers en positioneren het als een topkeuze in de Chromebook-markt, waardoor het een uitstekende optie is voor gebruikers die prestaties en flexibiliteit vooropstellen.

4. HP Chromebook x360 14

4. HP Chromebook x360 14

Belangrijke specificaties:

Schermgrootte: 14 Inch
Beeldschermresolutie: 1920 x 1080
Type computer processor: Intel Celeron
Intern geheugen: 4 GB
Opslagcapaciteit: 64 GB
Opslag media: Flash
Type videokaart: Intel UHD Graphics 600

De HP Chromebook x360 14 is een veelzijdige 2-in-1 Chromebook met een premium design en een scala aan functies, waardoor het een overtuigende optie is in zijn categorie. Met zijn aluminium constructie, naar boven gerichte speakers en stevige scharnieren straalt deze Chromebook een premium gevoel uit dat kan concurreren met duurdere laptops. Het verlichte toetsenbord met grote toetsen en een ruim glazen trackpad zorgt voor comfortabel en efficiënt gebruik. Zoals opgemerkt door XDA Developers, "De laptop heeft een volledig aluminium ontwerp dat dun en premium is, met naar boven gerichte speakers en roosters vergelijkbaar met die op een MacBook." Daarnaast beschikt het over verschillende poorten, waaronder USB-A en twee USB-C poorten, die tegemoetkomen aan diverse connectiviteitsbehoeften.

Een van de opvallende kenmerken is de speciale ChromeOS-functionaliteit die niet te vinden is in andere HP-apparaten, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd met unieke mogelijkheden. Ondanks zijn sterke punten heeft de HP Chromebook x360 14 wel enkele beperkingen, zoals benadrukt door RTINGS. Het scherm mist helderheid en heeft moeite met reflecties, terwijl de webcam en speakers mogelijk niet voldoen aan de verwachtingen van multimedia-liefhebbers. Desalniettemin compenseert het met meer dan acht uur batterijduur, waardoor het geschikt is voor gebruik onderweg en schoolgerelateerde taken. RTINGS merkt ook op dat het geschikt is voor zakelijk gebruik vanwege de goede draagbaarheid, een goed gebouwd toetsenbord en touchpad, hoewel de beperkte poortselectie en webcamproblemen erkende nadelen zijn.

De review van The Verge suggereert dat de HP Chromebook x360 14 een opstap is naar toekomstige grootsheid, wat wijst op zijn potentieel voor verbetering in latere modellen. Ondanks dit blijft het een competitieve optie in de Chromebook-markt, vooral voor gebruikers die een premium design en veelzijdige functionaliteit zoeken. Terwijl het blijft evolueren, heeft HP de mogelijkheid om de huidige beperkingen van het model aan te pakken en de prestaties en functies verder te verbeteren.

In vergelijking met andere Chromebooks onderscheidt de HP Chromebook x360 14 zich door zijn premium design, speciale ChromeOS-functies en veelzijdige 2-in-1 functionaliteit. Hoewel het misschien niet de beste keuze is voor gaming of veeleisende multimedia taken, maken de draagbaarheid, solide bouwkwaliteit en unieke ChromeOS-mogelijkheden het een overtuigende optie voor gebruikers die gericht zijn op productiviteit en veelzijdigheid.

Concluderend biedt de HP Chromebook x360 14 een premium design en veelzijdige functionaliteit, waardoor het een sterke concurrent is op de Chromebook-markt. Zijn speciale ChromeOS-functies en draagbaarheid zijn ideaal voor gebruikers die een betrouwbaar en flexibel apparaat zoeken voor dagelijkse taken. Hoewel het enkele beperkingen heeft op het gebied van schermhelderheid en multimediaprestaties, presenteert het algehele pakket een overtuigende optie voor degenen die op zoek zijn naar een premium Chromebook-ervaring.

Voordelen HP Chromebook x360 14
 • Premium design met aluminium behuizing en luidsprekers aan de bovenzijde
Nadelen HP Chromebook x360 14
 • Scherm mist helderheid en heeft moeite met reflecties
 • Webcam en luidsprekers voldoen mogelijk niet aan de verwachtingen van multimedia liefhebbers
 • Beperkte poortselectie en webcam problemen

5. Acer Chromebook Spin 514 (2022)

5. Acer Chromebook Spin 514 (2022)

Belangrijke specificaties:

De Acer Chromebook Spin 514 (2022) heeft een grote impact gemaakt in de Chromebook-markt door geweldige prestaties te leveren tegen een redelijke prijs. TechRadar merkt op dat het goed concurreert met duurdere modellen, met essentiële maar goed geïmplementeerde functies zoals een 14-inch 1080p Corning Gorilla Glass-display en een 1080p webcam. Het robuuste, volledig aluminium chassis van de laptop, de militaire duurzaamheid volgens MIL-STD-810H en de solide connectiviteit met USB-C-poorten, een USB-A-poort, optionele HDMI-poort, en ondersteuning voor Wi-Fi 6 en Bluetooth maken het een reisvriendelijk en veelzijdig apparaat.

Aangedreven door een achtkernige, 16-draads AMD Ryzen 7 5825C-processor en uitgerust met 8GB RAM (uitbreidbaar tot 16GB), levert de Chromebook snelle en responsieve prestaties voor multitasking en Android-apps. Digital Trends merkt echter op dat het ontwerp een ietwat verouderde uitstraling heeft met een scherm-tot-behuizingverhouding van 78% en een dikkere bovenste rand. De batterijduur, beloofd tot 10 uur, is redelijk maar niet bijzonder indrukwekkend in vergelijking met andere vergelijkbare Chromebooks.

De Chromebook Spin 514 (2022) wordt aanbevolen voor een breed scala aan gebruikers, waaronder professionals, casual gebruikers en studenten, dankzij zijn sterke prestaties en verscheidenheid aan configuraties. Het is zeer geschikt voor schoolgebruik vanwege de stevige bouw, het dunne en lichte ontwerp, de batterij die de hele dag meegaat en het scherpe display. Bovendien biedt het draagbaarheid, een lange batterijduur, een scherp display en een uitstekende webcam, waardoor het goed geschikt is voor zakelijk gebruik.

In vergelijking met de Acer Chromebook Spin 714 biedt de Spin 514 (2022) indrukwekkende prestaties tegen een toegankelijkere prijs, waardoor het een breder scala aan gebruikers bedient. Het presteert mogelijk niet beter dan duurdere opties, wat echter verwaarloosbaar is voor niet-technische gebruikers. Aan de andere kant is de Spin 714 zeer geschikt voor schoolgebruik vanwege de bouw, batterijduur en display, hoewel het misschien niet ideaal is voor veeleisende toepassingen of gaming. De Spin 514 (2022) lijkt een voorsprong te hebben in prestaties en waarde, waardoor het een veelzijdige en kosteneffectieve optie is voor verschillende gebruikersscenario's.

Samengevat is de Acer Chromebook Spin 514 (2022) een overtuigende optie in de Chromebook-markt, met sterke prestaties, een duurzaam ontwerp en veelzijdig gebruik. Hoewel het mogelijk kleine nadelen heeft op het gebied van batterijduur en displayontwerp, maken de algehele waarde en prestaties het een competitieve keuze voor professionals, studenten en casual gebruikers.

Voordelen Acer Chromebook Spin 514 (2022)
 • Geweldige prestaties voor een redelijke prijs
 • Robuuste volledig aluminium behuizing en MIL-STD-810H militaire duurzaamheid
 • Solide connectiviteit met USB-C-poorten, USB-A-poort, optionele HDMI-poort, en ondersteuning voor Wi-Fi 6 en Bluetooth
Nadelen Acer Chromebook Spin 514 (2022)
 • Iets verouderd uiterlijk met een scherm-tot-behuizing ratio van 78% en een dikkere bovenste rand
 • Batterijduur is redelijk maar niet bijzonder indrukwekkend in vergelijking met andere vergelijkbare Chromebooks
 • Kan minder presteren dan duurdere opties, wat verwaarloosbaar is voor niet-technische gebruikers

Hoe kies ik de beste Chromebook?

Wanneer je de beste laptop of computer echter vooral online gebruikt, is een Chromebook ideaal voor je, bijvoorbeeld als laptop voor studenten. Er zijn een paar eigenschappen waar je op let bij de aankoop van een Chromebook.

Processortype

De processor in een computer stuurt alle onderdelen aan en is daarom het belangrijkste onderdeel van een computer, zo ook van een Chromebook. De kloksnelheid van een processor wordt gemeten in gigahertz, GHz.

In het algemeen geldt: hoe hoger de GHz, hoe sneller de processor. Het is echter niet zo zwart-wit als dat, want er zijn veel verschillende soorten processoren. Ze doen allemaal hetzelfde werk, maar sommige presteren beter dan andere.

Als je een Chromebook op instapniveau koopt en je budget is beperkt, dan is de processor waarschijnlijk een Intel Celeron. Hoe hoger de prijs, hoe krachtiger de processor. Een high-spec Chromebook heeft bijvoorbeeld vaak een Intel i7-processor. Deze is veel krachtiger dan een Intel Celeron.

Meer weten over processors?

Je kijkt naast de kloksnelheid van een processor ook naar andere zaken, zoals het cachegeheugen en het aantal kernen. Gelukkig is er een weelde aan informatie over processors te vinden op het internet waarmee je je inleest in deze zaken. Dat is voor dit artikel iets te ver gegrepen. 1Computerkiezen.nl (2016). 'Wat is een processor?'

Intern geheugen

Samen met de processor bepaalt het interne geheugen – ook wel werkgeheugen of RAM – hoeveel taken er tegelijkertijd uitgevoerd kunnen worden en hoe snel dit gaat. Dit wordt uitgedrukt in gigabyte (GB). Hoe meer werkgeheugen je Chromebook heeft, hoe meer taken je tegelijk uitvoert en hoe sneller je Chromebook tussen taken wisselt.

In de praktijk heeft een Chromebook vaak genoeg aan 4 GB: Chromebooks hoeven immers geen zware programma's te laden. Het meeste speelt zich af online, waar niet zoveel geheugen voor nodig is.

Opslagcapaciteit

De opslagcapaciteit wordt ook aangegeven in gigabyte (GB) of terabyte (TB). Hoe hoger de opslagcapaciteit is, hoe meer bestanden je op kunt slaan. Een Chromebook heeft vaak niet enorm veel opslagcapaciteit, want bij een Chromebook is het de bedoeling dat alles in de cloud opgeslagen wordt.

De cloud is een online opslagsysteem wat geen invloed heeft op de opslagcapaciteit van de computer. Vaak krijg je gratis opslagruimte bij de aankoop van een nieuwe Chromebook.

Connectiviteitsopties

Connectiviteit is een belangrijke factor, vooral als je externe apparaten wilt aansluiten. Controleer de beschikbare poorten, zoals usb-c en HDMI, en de draadloze connectiviteitsopties zoals wifi en Bluetooth. Dit zorgt dat je Chromebook compatibel is met jouw andere apparaten.

Let op: de meeste Chromebooks hebben geen optische drive.

Eigenschappen van het scherm

Zoals bij elke laptop, zijn er Chromebooks te koop met verschillende schermgroottes. Wat de beste budgetlaptop is voor jou, hangt vooral van jouw behoeften af. Een Chromebook is prima te gebruiken om op te werken en vind je het scherm te klein, dan sluit je eenvoudig een tweede scherm aan.

Ook zijn er Chromebooks te koop met een touchscreen. Deze schermen geef je opdrachten door het scherm aan te raken. Sommige van deze Chromebooks met touchscreen gebruik je ook als een tablet. Je klapt hierbij het scherm naar achteren en je hebt een tablet in je handen.

Is een Chromebook wel geschikt voor mij?

Of een Chromebook geschikt voor je is, hangt volledig af van jouw behoeften. Gebruik je je computer vooral voor social media, e-mail en het nieuws lezen? Dan biedt een Chromebook de uitkomst voor je. Combineer het bijvoorbeeld met een goede printer.

Ook als je veel online werkt, is een Chromebook ideaal. Je gebruikt programma's in de cloud, waardoor je niet veel geheugen nodig hebt. Een Chromebook is daarnaast snel, licht en gemakkelijk om mee te nemen. Ben je student als ik? Dan is het de ideale laptop om makkelijk mee te nemen naar colleges.

Werk je daarentegen veel met video editing software of programma's zoals Photoshop, dan is een Chromebook niet de beste keuze. Deze software is vooralsnog niet beschikbaar op een Chromebook. Zelfs als deze beschikbaar zou zijn, dan heeft de gemiddelde Chromebook niet de capaciteit voor zware software zoals Photoshop.

Chromebook op tafel, met boeken en plantjes op de achtergrond.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste Chromebook?

De beste Chromebook volgens Consumentenbond is de HP Chromebook 14B-NB0350ND. Deze Chromebook valt op door zijn snelle prestaties en lange batterijduur, ideaal voor zowel werk als ontspanning. Het 14-inch Full HD-scherm biedt heldere en scherpe beelden, terwijl het lichte en slanke ontwerp zorgt voor uitstekende draagbaarheid. 

Met een betrouwbare verbinding en een gebruiksvriendelijk Chrome OS is deze HP Chromebook perfect voor iedereen die een efficiënte en toegankelijke laptop zoekt. Ik raad de HP Chromebook 14B-NB0350ND aan voor zowel studenten als professionals die een betrouwbare en betaalbare laptop nodig hebben.

Wat is volgens Tweakers de beste Chromebook?

De beste Chromebook volgens Tweakers is de HP Chromebook x360 14b-cb0811nd. Deze Chromebook onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en prestaties, met een 360-graden draaibaar touchscreen dat zowel als laptop en tablet gebruikt kan worden. Het 14-inch Full HD-scherm biedt heldere en levendige beelden, perfect voor zowel werk als entertainment. 

Met een snelle Intel-processor en een lange batterijduur is deze HP Chromebook ideaal voor iedereen die op zoek is naar een flexibele en krachtige laptop. Ik raad de HP Chromebook x360 14b-cb0811nd aan voor gebruikers die behoefte hebben aan een veelzijdig apparaat met hoge prestaties.

Wat is volgens MediaMarkt de beste Chromebook?

De beste Chromebook volgens MediaMarkt is de ACER Chromebook Spin 314. Deze Chromebook valt op door zijn veelzijdige 2-in-1 ontwerp met een 360-graden draaibaar touchscreen, waardoor hij zowel als laptop en tablet gebruikt kan worden. Het 14-inch Full HD-scherm zorgt voor heldere en scherpe beelden, ideaal voor zowel werk als entertainment. 

Met zijn krachtige processor en lange batterijduur is de ACER Chromebook Spin 314 perfect voor gebruikers die op zoek zijn naar een flexibele en betrouwbare laptop. Ik raad deze Chromebook aan voor iedereen die een veelzijdig apparaat nodig heeft voor dagelijks gebruik, zowel thuis als onderweg.

Veelgestelde vragen over Chromebooks van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen