Ben je op zoek naar de vrijheid en het gemak van de beste draadloze muis? Draadloze muizen bieden een opgeruimde werkplek zonder de beperkingen van een kabel.

In dit artikel verken ik de beste draadloze muizen op de markt, van budgetvriendelijke opties tot high-end modellen. Ontdek welke muis het beste past bij jouw behoeften, of je nu werkt, studeert of gamet.

Wat zijn de beste draadloze muizen van 2024?

Dit zijn de top 5 beste draadloze muizen op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

Beste draadloze muizen van 2024

1. Beste draadloze muis: Logitech MX Master 2S

1. Beste draadloze muis: Logitech MX Master 2S

Belangrijke specificaties:

Muisvorm: Normaal
Rechts- of linkshandig: Rechtshandig
Ergonomisch ontworpen: Ja
Voedingstype: Accu
dpi: 4000

<p>De <strong>Logitech MX Master 2S</strong> is de ultieme precisiemuis voor veeleisende gebruikers. Benut de kracht van Logitech Flow en til het gebruik van meerdere computers naar een hoger plan. Bedien tot drie computers en kopieer tekst, afbeeldingen en bestanden naadloos heen en weer. Scrol sneller en eenvoudiger door documenten en webpagina's dankzij de aanpasbare snelheid van het scrolwiel. De MX Master 2S is klaar wanneer je hem nodig heeft. Hij gaat na volledige oplading tot twee maanden mee en in slechts drie minuten tijd heb je genoeg batterijvermogen voor een hele dag. Werk vrijwel overal dankzij uiterst nauwkeurige tracking, zelfs op glas. De geronde, handgemaakte vorm ondersteunt jouw hand en pols in een comfortabele, natuurlijke positie.<br /><br /><strong>Let op: De USB-dongle bevindt zich in de verpakking.</strong></p> <h3>Logitech Flow</h3> <p>Met deze draadloze muis bedien je naadloos meerdere apparaten en kun je inhoud en documenten tussen computers kopiëren en plakken. <br /><br /></p> <h3>Uiterst nauwkeurige tracking met Darkfield</h3> <p>De draadloze MX Master 2S-muis werkt op elk oppervlak, zelfs op glas, met hoge precisie tot 4.000 dpi. <br /><br /></p> <h3>Oplaadbare batterij</h3> <p>Met de micro-USB-oplaadkabel. Je hebt genoeg vermogen voor een hele dag na slechts 3 minuten opladen. Een volledige oplading kan tot 70 dagen meegaan.<br /><br /></p> <h3>Unieke scrolervaring</h3> <p>Het scrolwiel met aanpasbare snelheid schakelt automatisch van klik-naar-klik naar supersnel scrollen en met het duimwiel kun je zijwaarts scrollen.<br /><br /></p> <h3>Comfortabele vorm</h3> <p>De MX Master 2S is perfect ontworpen. De speciaal geronde vorm biedt urenlang een comfortabele, natuurlijke positie. <br /><br /></p> <h3>Kenmerken</h3> <p><strong>Batterij</strong><br />Met de Logitech MX Master 2S kan je zonder problemen voor een lange tijd aan de slag dankzij de batterijduur van 70 dagen en laad je eenvoudig weer op.<br /><strong>Ergonomisch</strong><br />De Logitech MX Master 2S is ergonomisch gevormd en ligt comfortabel in iedere hand.<br /><strong>Bluetooth</strong><br />Koppel de Logitech MX Master 2S aan jou Windows, Chrome OS of MacOS laptop/desktop en de muis is klaar voor gebruik.<br /><br /></p> <h3><strong>Pakketinhoud</strong></h3> <ul> <li>Logitech MX Master 2S</li> <li>Unifying USB-ontvanger</li> <li>Micro-USB-kabel voor het opladen</li> <li>Handleiding</li> <li>2 jaar fabrieksgarantie en volledige productondersteuning</li> </ul>

2. Optimaal voor op reis met compact ontwerp: Logitech MX Anywhere 3 Mouse

2. Optimaal voor op reis met compact ontwerp: Logitech MX Anywhere 3 Mouse

Belangrijke specificaties:

Muisvorm: Normaal
Rechts- of linkshandig: Rechtshandig
Ergonomisch ontworpen: Nee
Voedingstype: Accu
dpi: 4000

De Logitech MX Anywhere 3 Wireless Mouse is een veelzijdig en compact productiviteitsinstrument dat geschikt is voor verschillende werkomgevingen, waardoor het een uitstekende keuze is voor onderweg. Uitgerust met een 8K DPI-sensor biedt het nauwkeurige en soepele tracking op verschillende oppervlakken, inclusief glas. De 8K DPI-sensor zorgt voor snel en nauwkeurig scrollen, en de stille klikken minimaliseren afleiding, waardoor het ideaal is voor kantoorgebruik. De ergonomische vorm en de siliconen zijgrepen verhogen het comfort tijdens langdurig gebruik, waardoor het aan de behoeften van een diverse groep gebruikers voldoet. De compatibiliteit met meerdere besturingssystemen en de mogelijkheid om te koppelen met maximaal drie apparaten via Bluetooth maken het een zeer aanpasbare en handige optie voor individuen die op verschillende platforms werken.

Het MagSpeed scrollwiel van de MX Anywhere 3 verbetert de gebruikerservaring door snel en nauwkeurig scrollen mogelijk te maken. Daarnaast zorgt de USB-C snellaadfunctie ervoor dat gebruikers verbonden kunnen blijven zonder langdurige downtime. De Logi Options+ app verbetert de bruikbaarheid van de muis verder, waardoor naadloos gebruik over meerdere computers mogelijk is. Echter, het kan te klein zijn voor palm- of klauwgrijpen en heeft een beperkt aantal programmeerbare knoppen, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die een groter formaat of meer aanpasbare bedieningselementen verkiezen.

In vergelijking met zijn voorgangers onderscheidt de MX Anywhere 3 zich door zijn verbeterde draagbaarheid en verbeterde sensorprestaties, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die voortdurend onderweg zijn. De compatibiliteit van de muis met verschillende oppervlakken en het slanke ontwerp maken het zeer geschikt voor reizen en productiviteit onderweg, waarmee het zijn reputatie als ultieme reisgenoot waarmaakt. Zijn veelzijdigheid en compacte vorm maken het een optimale keuze voor degenen die een betrouwbare en comfortabele draadloze muis zoeken die niet inboet aan prestaties.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de MX Anywhere 3 op door zijn naadloze multi-apparaatverbinding en zijn vermogen om te functioneren op diverse oppervlakken, inclusief glas. De beperkte programmeerbare knoppen en kleinere omvang maken het echter minder geschikt voor gebruikers die uitgebreide aanpassingen verkiezen of een grotere muis nodig hebben voor hun greepstijl en handgrootte.

Al met al blinkt de Logitech MX Anywhere 3 Wireless Mouse uit als een compacte en veelzijdige reisgenoot, die een comfortabele en nauwkeurige gebruikservaring biedt voor kantoorwerk en casual gaming. Zijn aanpasbaarheid, draagbaarheid en verbeterde sensorprestaties maken het een solide keuze voor individuen die op zoek zijn naar een betrouwbare draadloze muis die uitblinkt in diverse werksituaties. Hoewel het mogelijk niet aan alle gebruikersvoorkeuren voldoet, maken het compacte ontwerp en de soepele trackingmogelijkheden het een overtuigende optie voor degenen die reisvriendelijke productiviteitstools prioriteren.

3. Hoge prestaties en ergonomisch gemaakt voor op reis: Razer Pro Click Wireless Mouse

3. Hoge prestaties en ergonomisch gemaakt voor op reis: Razer Pro Click Wireless Mouse

Belangrijke specificaties:

Muisvorm: Normaal
Rechts- of linkshandig: Rechtshandig
Ergonomisch ontworpen: Nee
Voedingstype: USB
dpi: 16000

De Razer Pro Click Wireless Mouse is een hoogwaardige en ergonomisch vormgegeven muis, ideaal voor op reis en op kantoor. Met een "ergonomische vorm, uitstekende bouwkwaliteit en programmeerbare knoppen," zoals vermeld door rtings.com, biedt het een veelzijdige ervaring in verschillende scenario's. Met een 5G geavanceerde optische sensor en 16.000 DPI zorgt het voor nauwkeurige tracking, terwijl de verlengde batterijlevensduur tot 400 uur en multi-host connectiviteit naadloos schakelen tussen apparaten mogelijk maken. Amazon-klanten hebben zijn comfort en functionaliteit geprezen, met een beoordeling van 4+ sterren, waarbij ze de duurzaamheid en geavanceerde functies roemen, hoewel het prijspunt van $99,99 wordt opgemerkt. Het wordt gepositioneerd als een eersteklas product in de categorie draadloze muizen, waardoor het een waardige overweging is voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, reisvriendelijke optie.

In vergelijking met zijn concurrenten blinkt de Razer Pro Click uit in zijn geavanceerde functies, vooral zijn multi-host connectiviteit, verlengde batterijlevensduur en hoge DPI-sensor. Het komt echter wel met een hoger prijskaartje, zoals benadrukt in de Amazon-review. In tegenstelling tot dat wordt de Logitech MX Master 3S aanbevolen als de beste algehele draadloze muis vanwege zijn uitgebreide productiviteitsfuncties en aanpasbare opties. Dit maakt het een sterke concurrent voor gebruikers die uitgebreide productiviteitsmogelijkheden zoeken. Zoals pcmag.com opmerkt, is het noodzakelijk om JavaScript en cookies in te schakelen om door te gaan met het browsen van de site en de volledige recensie te bekijken.

De evolutie van de Razer Pro Click positioneert het als een topkandidaat in de draadloze muizenmarkt, met een mix van comfort, prestaties en functionaliteit. Hoewel het geen macOS-softwareondersteuning heeft, toont zijn prestaties in kantoor-, multimedia-, FPS-gaming- en reisscenario's zijn veelzijdigheid. Zoals rtings.com benadrukt, is het een veelzijdige muis met sterke prestaties in verschillende gebruiksscenario's, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan gebruikers.

Samengevat is de Razer Pro Click Wireless Mouse een opvallende, hoogwaardige en ergonomisch vormgegeven oplossing voor op reis en op kantoor. Zijn geavanceerde functies, verlengde batterijlevensduur en multi-host connectiviteit maken het een overtuigende optie voor gebruikers die een veelzijdige en betrouwbare draadloze muis zoeken. Hoewel het met een hoger prijskaartje komt, rechtvaardigen zijn ergonomische ontwerp en sterke prestaties de investering, waardoor het zijn positie als eersteklas product in de categorie draadloze muizen versterkt.

Voordelen Razer Pro Click Wireless Mouse
 • Ergonomische vorm en uitstekende bouwkwaliteit
 • Programmeerbare knoppen voor veelzijdig gebruik
 • Verlengde batterijlevensduur tot 400 uur
Nadelen Razer Pro Click Wireless Mouse
 • Hogere prijs in vergelijking met concurrenten
 • Geen ondersteuning voor macOS-software

4. Ergonomisch ontworpen om overbelasting te verminderen: Logitech Lift Vertical Mouse for

4. Ergonomisch ontworpen om overbelasting te verminderen: Logitech Lift Vertical Mouse for

Belangrijke specificaties:

Muisvorm: Normaal
Rechts- of linkshandig: Rechtshandig
Ergonomisch ontworpen: Ja
Voedingstype: Batterij
dpi: 4000

De Logitech Lift Vertical Mouse voor Mac is een draadloze muis die is ontworpen met ergonomie in gedachten, met als doel de belasting te verminderen en een comfortabele gebruikerservaring te bieden. Met zijn niet-traditionele verticale ontwerp beschikt deze muis over programmeerbare duimknoppen en eenvoudige schakelfuncties, waardoor naadloze verbinding met meerdere apparaten tegelijk mogelijk is. De Logi Options+ software biedt controle over optionele functies zoals DPI-gevoeligheid en knoppenherprogrammering, waardoor het zich aanpast aan individuele voorkeuren. Tom's Guide merkt op dat de Lift "opvalt als een unieke en potentieel gunstige optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een kleine tot middelgrote verticale muis met geavanceerde softwarefuncties."

Met de nadruk op comfort is de Lift bijzonder geschikt voor kantoor- en multimediagebruik, met een natuurlijke houding en ergonomisch ontwerp. De draadloze verbinding voor maximaal drie apparaten verhoogt de veelzijdigheid. Het is echter belangrijk op te merken dat de muis mogelijk niet ideaal is voor gaming, zoals aangegeven door Rtings. Het zware gewicht, lage polling rate en beperkt aantal knoppen maken het minder geschikt voor FPS- of MMO-gaming. Bovendien glijden de muisknoppen mogelijk niet zo soepel als die van meer conventionele muizen.

De Lift Vertical Mouse voor Mac is ook trots op haar milieuvriendelijkheid, met gecertificeerd gerecycled plastic en koolstofneutrale eigenschappen. Het biedt een comfortabele grip, aanpasbare knoppen en een SmartWheel voor soepel scrollen. Compatibel met verschillende besturingssystemen en met een batterijlevensduur tot 2 jaar, streeft het ernaar om gebruikers te bedienen die op zoek zijn naar een langetermijnoplossing voor ergonomie. Het is echter essentieel om de prijs in overweging te nemen, aangezien het product geprijsd is op $65.90 met extra verzendkosten, wat een potentiële factor kan zijn om af te wegen tegen de functies en voordelen.

In vergelijking met traditionele muizen valt de Logitech Lift Vertical Mouse voor Mac op door zijn ergonomische ontwerp en geavanceerde softwarefuncties, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gebruikers die comfort en aanpassing zoeken. Voor degenen die specifiek op zoek zijn naar een muis voor gaming, zijn alternatieve opties met een hogere polling rate en extra programmeerbare knoppen wellicht meer geschikt.

Samenvattend blinkt de Logitech Lift Vertical Mouse voor Mac uit in het bieden van een ergonomische oplossing voor kantoor- en multimediagebruik, met geavanceerde softwarefuncties, milieuvriendelijkheid en een comfortabel ontwerp. De beperkingen op het gebied van gamingprestaties en de overweging van de prijs tegenover de functies zijn echter factoren om in gedachten te houden bij het evalueren van de geschiktheid voor individuele behoeften.

Voordelen Logitech Lift Vertical Mouse for
 • Ergonomisch ontwerp voor verminderde belasting en comfortabele gebruikerservaring
 • Programmeerbare duimknoppen en eenvoudige schakelfunctie voor naadloze verbinding met meerdere apparaten
 • Milieuvriendelijkheid met gecertificeerd gerecycled plastic en koolstofneutrale eigenschappen
Nadelen Logitech Lift Vertical Mouse for
 • Niet ideaal voor gaming vanwege het zware gewicht, lage polling-snelheid en beperkt aantal knoppen
 • Muizenvoeten glijden mogelijk niet zo soepel als die van meer conventionele muizen
 • Prijs van $65.90 met extra verzendkosten moet worden afgewogen tegen de functies en voordelen

5. Logitech G Pro wireless optical

5. Logitech G Pro wireless optical

Belangrijke specificaties:

Muisvorm: Normaal
Rechts- of linkshandig: Rechtshandig
Ergonomisch ontworpen: Nee
Voedingstype: Accu
dpi: 25600

Ik ben enthousiast over de Logitech G Pro X Superlight draadloze gaming muis. Deze muis is perfect voor zowel gamers als kantoorgebruikers, vanwege de uitzonderlijke bouwkwaliteit, lage kliklatentie en lichte ontwerp. Het gebruik van LIGHTSPEED hybride optische switches, een hogere maximale draadloze polling rate van 2000Hz, en een langere batterijduur maken dit een overtuigende optie voor zowel werk als gaming. Volgens Rtings toont de Superlight 2 lichte verbeteringen in verschillende categorieën zoals werk, FPS en MMO gaming, waardoor het een uitstekende allround prestatie levert.

Deze muis blinkt uit in FPS gaming door precieze CPI-aanpassingen en uitstekende kliklatentie. Het presteert ook goed in MMO gaming, hoewel het misschien niet de beste keuze is voor mensen met kleine handen die de fingertip grip gebruiken vanwege de grootte. Bovendien maken de programmeerbare knoppen en compatibiliteit met zowel Windows als macOS het een degelijke optie voor kantoorgebruik. Hoewel het geen Bluetooth ondersteunt en beperkte zijknoppen heeft voor MMO gaming, maken de USB-ontvangeropslag en algehele prestaties het een solide keuze voor een breed scala aan gebruikers.

Vergeleken met zijn voorganger, toont de G Pro X Superlight 2 verbeterde functies zoals een hogere draadloze polling rate en een langere batterijduur, waardoor het aantrekkelijker wordt. Zijn lichte ontwerp, gecombineerd met de nieuwste HERO-sensor, zorgt voor een overtuigende mix van prestaties en energie-efficiëntie. Echter, het ontbreken van RGB-verlichting en beperkte zijknoppen voor MMO gaming kunnen potentiële nadelen zijn voor sommige gebruikers. In vergelijking met het oudere model, benadrukt Rtings de verbeteringen in prestaties over verschillende gebruiksscenario's, waardoor het een veelzijdige en hoog presterende draadloze gaming muis is.

In de categorie draadloze gaming muizen, valt de Logitech G Pro X Superlight op door zijn uitzonderlijke bouwkwaliteit, lichte ontwerp en hoge gameprestaties. Hoewel het beperkingen kan hebben voor gebruikers met kleine handen en degenen die uitgebreide zijknoppen nodig hebben voor MMO gaming, maken de algehele prestaties en veelzijdigheid het een overtuigende keuze voor een breed scala aan gebruikers. Als je op zoek bent naar een draadloze gaming muis die uitblinkt in FPS gaming, nauwkeurige CPI-aanpassingen biedt, en een lichtgewicht en duurzaam ontwerp heeft, dan is de Logitech G Pro X Superlight een topkeuze.

Voordelen Logitech G Pro wireless optical
 • Uitzonderlijke bouwkwaliteit
 • Lage klikvertraging
 • Lichtgewicht ontwerp
Nadelen Logitech G Pro wireless optical
 • Niet de beste pasvorm voor kleine handen die een vingertopgreep gebruiken
 • Geen ondersteuning voor Bluetooth
 • Beperkte zijknoppen voor MMO-gaming

Hoe kies je de beste draadloze muis?

Wanneer je er over nadenkt om te upgraden naar de beste computer, denk je waarschijnlijk niet aan je muis. Alle muizen zijn toch hetzelfde?

Een draadloze muis kiezen betekent letterlijk dat je voor de beste muis kiest die geen snoer heeft. Laten we eerlijk zijn: het snoer ligt altijd in de weg en neemt kostbare ruimte in beslag.

Nou, niet helemaal.

Het is een van de meest gebruikte hardware. Een muis die veel lawaai maakt en niet fijn in je hand ligt, volstaat niet. Je muis vervangen vergroot je productiviteit en het kan zelfs schade aan je polsen en vingers helpen voorkomen. Lees verder om te ontdekken wat je moet weten voor je een nieuwe muis koopt.

Met een draadloze muis werk je waar je je het prettigst voelt. Je hoeft niet vlak naast je computer te zitten om je muis te gebruiken. Dit maakt het gebruik van een draadloze muis ideaal voor personen die een desktop-pc met een groot scherm gebruiken, omdat je met de beste draadloze muis behoorlijk draadloos bereik hebt en een beetje meer afstand kunt nemen, zodat alles leesbaar blijft voor je.

Je kunt overal in een kamer zitten en je computerscherm bedienen. Als je vervolgens ook het beste (draadloze) toetsenbord kiest, dan bedien je het scherm (en hiermee ook je pc-speakers) vanaf je luie stoel.

Aansturing

Een muis kan op vier manieren worden aangestuurd:

 • De meeste draadloze muizen worden aangestuurd door een led-lampje, die de positie van de muis op het oppervlak bijhoudt. Dit kennen we ook als een 'optische muis'. Deze muis werkt niet op sterk reflecterende oppervlakken, waaronder glas.
 • Een lasermuis werkt, zoals de naam eigenlijk al zegt, met laserlicht. Ze zijn enorm nauwkeurig en hebben per definitie minstens 6000 DPI. Helaas hangt er wel een stevig prijskaartje aan deze muizen.
 • Een muis met een trackball heeft een bal waaraan je draait om de cursor te laten bewegen. Deze zie je niet veel, maar áls je ze ziet, is het meestal in de hand van een videobewerker.
 • Een trackpad, zoals je deze bijvoorbeeld bij laptops ziet. Het volgt de beweging van je vingers en er zijn meestal geen zichtbare knoppen aanwezig.

Verbinding

Bij het kiezen van een draadloze muis is connectiviteit een sleutelfactor. Bluetooth-muizen bieden gemakkelijke koppeling met meerdere apparaten, terwijl muizen met een RF-dongle vaak een stabielere verbinding hebben, vooral in drukke draadloze omgevingen.

Batterijduur en oplaadmogelijkheden

De stroombron is de tweede belangrijke overweging bij het kiezen van een draadloze muis. Wat voor soort batterij een muis gebruikt, hoe lang hij meegaat, en zelfs hoe hij wordt opgeladen kan allemaal verschillen, vooral bij high-end muizen.

Zoek naar een muis met een lange batterijduur, idealiter enkele weken tot maanden, en overweeg modellen met oplaadbare batterijen of USB-oplaadfuncties voor extra gemak.

Wegwerpbatterijen kunnen heel lang meegaan – vaak maanden, soms zelfs jaren – zonder vervangen te hoeven worden. Hoewel dat natuurlijk geweldig is, geef ik toch de voorkeur aan een oplaadbare muis. Het snoer stop je in de muis, dan in de computer en zo zorg je ervoor dat je muis altijd werkt. Bovendien is het beter voor het milieu en je portemonnee.1Michael Merry, Sciencing (2018). 'Environmental Problems That Batteries Cause'

Configuratie

De meeste goede muizen bieden configuratiesoftware waarmee je de werking van de muis aanpast. Op z'n eenvoudigst stel je met configuratie-apps de knoppen van je muis opnieuw in, zodat ze verschillende dingen doen wanneer je klikt of drukt.

Veel – maar niet alle – muizen bieden je de mogelijkheid om meerdere configuraties op te slaan voor het geval je je muis regelmatig op verschillende manieren gebruikt. Met sommige apps kun je die configuraties ook aan specifieke programma's koppelen, zodat de muissoftware bij gebruik op je voorkeursconfiguratie overschakelt.

Draadloze muis op houten ondergrond, zij-aanzicht

Muisknoppen

Het standaard muisontwerp dat de meeste mensen kennen heeft vijf of zes knoppen: links klikken, rechts klikken, een aanklikbaar scrollwiel, en twee knoppen om mee terug of vooruit te navigeren aan de duimzijde.

Muizen die je op kantoor gebruikt hebben niet veel mogelijkheden nodig. Sommige krachtige productiviteitsmuizen hebben zeven knoppen, maar dat is het wel zo'n beetje. Meer productiviteit van de muis heb je niet nodig. Handiger in zo'n situatie is dat je een stille muis te pakken krijgt om je collega's irritatie vanwege het geluid te besparen!

Bij gaming muizen wordt het, net als bij een gaming-toetsenbord en een uitgebreide gaming-headset, ingewikkelder. Het aantal knoppen komt vaak overeen met het type muis dat je koopt. Muizen voor first-person shooters (FPS) voegen vaak die extra zevende knop toe om de DPI-waarde aan te passen.

DPI en sensorprecisie

Sensorprecisie en DPI-instellingen bepalen hoe nauwkeurig en soepel je muisbewegingen zijn. Een hoge DPI-waarde, aanpasbaar tot 10.000 DPI of meer, biedt meer precisie, wat vooral handig is bij grafisch werk of gaming.

Muizen met een hoge DPI-waarde komen van pas als je te maken hebt met de beste monitor met een hoge verversingssnelheid en lage responstijd. Heeft je monitor dit niet (omdat het om een monitor gaat waar je enkel wat kantoorwerk op verricht), dan kun je een muis met een conservatievere DPI-waarde kiezen.

Muis met toetsenbord op achtergrond, zij-aanzicht

Ergonomie

Ergonomisch ontwerp en comfort zijn cruciaal voor langdurig gebruik zonder ongemak. Een goed ontworpen muis past comfortabel in je hand, met een vorm die natuurlijke hand- en polshoudingen ondersteunt, en materialen die zacht aanvoelen maar toch duurzaam zijn.

Wat is de beste draadloze muis volgens Tweakers?

De beste draadloze muis volgens Tweakers is de Logitech MX Master 3S. Deze muis staat bekend om zijn uitzonderlijke precisie en geavanceerde ergonomie, wat zorgt voor comfort bij langdurig gebruik.

Met aanpasbare knoppen en een soepele scrollwiel biedt het een optimale gebruikservaring. De MX Master 3S blinkt ook uit in connectiviteit, met ondersteuning voor meerdere apparaten en een sterke draadloze verbinding. Dit maakt het een topkeuze voor zowel professioneel gebruik als voor dagelijkse taken.

Wat is de beste budget muis voor onderweg volgens Techradar?

De beste budget muis voor onderweg volgens Techradar is de Microsoft Modern Mobile Mouse. Deze muis valt op door zijn slanke, draagbare ontwerp, ideaal voor gebruik tijdens het reizen.

Het biedt een betrouwbare draadloze verbinding en een comfortabele gebruikservaring, zelfs voor langere perioden.

Met zijn betaalbare prijs en duurzame bouwkwaliteit is de Microsoft Modern Mobile Mouse een uitstekende keuze voor iedereen die een praktische en stijlvolle muis zoekt voor onderweg.

Veelgestelde vragen over draadloze muizen van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen