Op zoek naar de beste hartslagmeter? In dit artikel helpen we je stap voor stap bij het vinden van de hartslagmeter die perfect aansluit bij jouw behoeften en activiteiten. Van nauwkeurige metingen tot comfort en duurzaamheid, ontdek welke hartslagmeter het beste bij jou past.

Wat zijn de beste hartslagmeters van 2024?

Dit zijn de top 5 beste hartslagmeters op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

Beste hartslagmeters van 2024

1. Beste hartslagmonitor: POLAR H10 Heart Rate Monitor

1. Beste hartslagmonitor: POLAR H10 Heart Rate Monitor

Belangrijke specificaties:

Bediening via mobiele app: Nee
Product gewicht: 0.15 kg

Ik ben dol op de Polar H10 Hartslagmeter! Speciaal ontworpen voor sporters zoals ik, biedt deze hartslagmeter uitzonderlijke nauwkeurigheid, een waterdicht ontwerp voor gebruik tot 30 meter onderwater, en een indrukwekkende batterijduur van ongeveer 400 uur. TechRadar zegt dat dit apparaat "zeer nauwkeurige multisport tracking" biedt en uitblinkt in het vastleggen van hartslagmetingen. Het biedt ook langdurig comfort, met meerdere bandmaten beschikbaar, wat het perfect maakt voor lange workouts.

Wat ik echt geweldig vind, is dat de Polar H10 compatibel is met andere fitness apps en trainingsapparatuur via Bluetooth of ANT+. Zoals USA Today benadrukt, is het "makkelijk in te stellen en te gebruiken," en koppelt het snel met apparaten en registreert nuttige trainingsgegevens. Echter, het is belangrijk om te weten dat de band tijdens langere workouts irritatie kan veroorzaken, vooral wanneer deze onder een sportbeha wordt gedragen. Ondanks dit mogelijke ongemak, biedt de H10 nauwkeurige hartslagmeting en gedetailleerde gegevensanalyse via de bijbehorende app.

In vergelijking met zijn concurrenten wordt de Garmin HRM-Pro geprezen om zijn nauwkeurigheid en responsiviteit, waardoor het geschikt is voor verschillende sporten en extra hardloopdynamiek-informatie biedt. Aan de andere kant biedt de Polar H9, een voordeligere optie, betrouwbare hartslaggegevens en compatibiliteit met verschillende apps en apparaten van derden, maar mist de mogelijkheid om tegelijkertijd met meerdere Bluetooth-apparaten te verbinden of trainingsgegevens op te slaan. De Polar H10, iets duurder dan de H9, biedt nauwkeurige tracking, een lange batterijduur en functies zoals VO2 max-beoordeling, waardoor het een premium keuze is voor gebruikers die nauwkeurigheid en geavanceerde functies belangrijk vinden.

De onderscheidende kenmerken van de Polar H10 Hartslagmeter, zoals zijn nauwkeurigheid, lange batterijduur en waterdicht ontwerp, maken het tot een topkeuze voor serieuze atleten die precisie hartslaggegevens nodig hebben tijdens intense trainingen. Echter, het potentieel voor irritatie bij langdurig dragen en de onhandige interface van de Polar Beat app zijn belangrijke beperkingen.

Samengevat, de Polar H10 Hartslagmeter is uitstekend in het bieden van zeer nauwkeurige hartslagmeting voor multisport atleten, en biedt een betrouwbare en geavanceerde oplossing voor het monitoren van inspanning en herstel tijdens workouts. Ondanks enkele nadelen maken zijn premium functies en prestaties het een opvallende keuze voor toegewijde fitnessliefhebbers en atleten zoals ik. 🏃‍️

Voordelen POLAR H10 Heart Rate Monitor
 • Uitzonderlijke nauwkeurigheid in het bijhouden van de hartslag voor multisportatleten
 • Waterdicht ontwerp voor onderwatergebruik tot 30 meter
 • Indrukwekkende batterijduur van ongeveer 400 uur
Nadelen POLAR H10 Heart Rate Monitor
 • Band kan schuren tijdens langere workouts, vooral wanneer gedragen onder een sport-bh
 • Tegenintuïtieve interface van de Polar Beat app

2. Garmin HRM-Pro Premium Chest Strap

2. Garmin HRM-Pro Premium Chest Strap

Belangrijke specificaties:

Bediening via mobiele app: Nee
App werkt op besturingssyteem: Niet van toepassing
Product gewicht: 52 g

Als serieuze atleet of fitnessliefhebber ben ik op zoek naar een veelzijdige, hoogwaardige hartslagmonitor. De Garmin HRM-Pro Premium Borstriem Hartslagmonitor voldoet aan al mijn eisen. Met Bluetooth- en ANT+ ondersteuning kan ik het naadloos koppelen met verschillende apparaten en apps. Ik hoef ook niet continu een horloge te dragen, want de interne opslagcapaciteit van maximaal 18 uur stelt me in staat om hartslaggegevens te verzamelen zonder horloge. Volgens TechRadar synchroniseert het apparaat moeiteloos met de Garmin Connect app, wat me waardevolle inzichten geeft in mijn training.

De betrouwbaarheid van de verbinding, nauwkeurige hartslagmetingen en geschiktheid voor zwemmers maken deze monitor tot een waardevol instrument voor serieuze atleten, zoals de reviewer opmerkte. "Als compatibiliteit met een Garmin-horloge en de noodzaak voor extra hardloopdynamiekmetingen prioriteiten zijn, is de HRM-Pro een aanbevolen optie, ondanks de hogere kosten in vergelijking met concurrenten zoals de Wahoo Tickr X."

In vergelijking met andere hartslagmeters blinkt de Garmin HRM-Pro uit in comfort en responsiviteit, zoals benadrukt in de review van USA Today. De verstelbare band en uitzonderlijk comfort, zelfs bij langdurig dragen, maken het mijn favoriete keuze. Ondanks een iets hogere prijs, gaven gebruikers de voorkeur aan het comfort en de responsiviteit van de Garmin HRM-Pro boven zijn concurrenten.

Op technisch gebied biedt de Garmin HRM-Pro uitgebreide functionaliteit, zoals het vastleggen van hardloopdynamiek en het opslaan van hartslaggegevens tijdens activiteiten buiten het bereik van het horloge, en naadloze synchronisatie met compatibele Garmin-horloges wanneer ze binnen bereik zijn. Het kleine, lichte ontwerp en de lange levensduur van de batterij van maximaal een jaar verbeteren het gemak en gebruiksgemak, zoals vermeld op Amazon.

Het is echter vermeldenswaard dat de hogere prijs en uitgebreide functionaliteit misschien niet ideaal zijn voor meer casual gebruikers, zoals benadrukt in de review van TechRadar. Voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie, biedt de Viiiiva V100 van 4iiii, zoals vermeld in Wired, typische nauwkeurigheid op borstbandniveau, Bluetooth- en ANT+ connectiviteit, en spreekt het gebruikers met verschillende voorkeuren en budgetten aan.

Samengevat, de Garmin HRM-Pro Premium Borstriem Hartslagmonitor is een eersteklas keuze voor serieuze atleten en fitnessliefhebbers, met ongeëvenaarde connectiviteit, nauwkeurige metingen en comfort. Hoewel het misschien niet de beste budgetoptie is voor casual gebruikers, maken de uitgebreide functies en naadloze integratie met Garmin-apparaten het een waardevolle investering voor degenen die geavanceerde hartslagmonitoringmogelijkheden zoeken. 🏃‍️

Voordelen Garmin HRM-Pro Premium Chest Strap
 • Uitgebreide connectiviteitsopties (Bluetooth en ANT+)
Nadelen Garmin HRM-Pro Premium Chest Strap
 • Hogere prijsklasse
 • Mogelijk niet ideaal voor casual gebruikers

3. Fitbit Inspire 2 - Activity

3. Fitbit Inspire 2 - Activity

Belangrijke specificaties:

Product gewicht: 9.10 g

De Fitbit Inspire 3 is een opmerkelijke toevoeging aan de wereld van fitness tracking, met een strak ontwerp, uitgebreide gezondheidsmetingen en naadloze integratie in dagelijkse routines. Met een levendig kleuren-AMOLED-display biedt dit vernieuwde model een verbeterde gebruikerservaring, waardoor het een ideaal startpunt is voor gezondheids- en fitness tracking. Zoals TechRadar opmerkt, "Het apparaat houdt 24/7 hartslag bij, biedt dagelijkse gereedheid en stressmanagementanalyse, en bevat SpO2-monitoring voor het bijhouden van het zuurstofniveau," wat zorgt voor een holistische benadering van welzijn. De handige batterijduur van 10 dagen, zelfs met het always-on display, draagt bij aan de aantrekkingskracht, zoals benadrukt door Tom's Guide, waardoor het een betrouwbare metgezel is voor continue monitoring.

Een van de opvallende kenmerken van de Fitbit Inspire 3 is het vermogen om inzichtelijke gegevens te verstrekken met betrekking tot dagelijkse gereedheid en stressmanagement, in combinatie met SpO2-monitoring, wat het onderscheidt van zijn voorgangers. Het is ook vermeldenswaardig dat de inclusie van oefensnelkoppelingen en 21 verschillende activiteitsopties bijdragen aan de veelzijdigheid. Echter, zoals Tom's Guide opmerkt, kan het ontbreken van ingebouwde GPS een beperkende factor zijn voor degenen die uitgebreide activiteitstracking zoeken. Niettemin voegt het gratis zes maanden Fitbit Premium abonnement, met diepere slaapanalysegegevens en een Daily Readiness Score, aanzienlijke waarde toe aan het pakket.

In vergelijking met zijn tegenhangers, zoals de Fitbit Charge 6 of de Apple Watch SE (2e generatie), kan de Fitbit Inspire 3 bepaalde geavanceerde functies missen, zoals ingebouwde GPS, zoals benadrukt in de review "De beste fitness trackers" van The New York Times. Ondanks dit maakt het concurrerende prijspunt van $99,95 en de inclusie van een zes maanden Fitbit Premium abonnement het tot een aantrekkelijke optie voor degenen die een uitgebreide maar budgetvriendelijke fitness tracker zoeken. Als gebruiksvriendelijk startpunt voor gezondheids- en fitness tracking, presenteert de Fitbit Inspire 3 een overtuigend geval, vooral voor individuen die hun welzijnsreis willen beginnen zonder de bank te breken.

Concluderend blinkt de Fitbit Inspire 3 uit in het bieden van een naadloze en holistische benadering van gezondheids- en fitness tracking, met zijn levendige kleurendisplay, uitgebreide gezondheidsmetingen en verlengde batterijduur. Hoewel het bepaalde geavanceerde functies kan missen, maken de betaalbaarheid en de inclusie van een Fitbit Premium abonnement het tot een opvallende budgetvriendelijke optie voor individuen die een betrouwbare fitness tracker zoeken. Zoals TechRadar terecht opmerkt, is de Fitbit Inspire 3 "een aanbevolen startpunt voor de wereld van gezondheids- en fitness tracking."

4. Zeer veelzijdig en comfortabel om te dragen: MyZone MZ-Switch Heart Rate Monitor

Ik ben enthousiast om de veelzijdige en uitgebreide MyZone MZ-Switch Hartslagmeter te introduceren. Deze hartslagmeter biedt nauwkeurige hartslagmeting vanuit verschillende posities en is daardoor geschikt voor een breed scala aan gebruikers. Met de mogelijkheid om te worden gedragen om de pols, arm of borst, biedt het nauwkeurige gegevens met zowel ECG-sensortechnologie als optische PPG-sensortechnologie. Volgens TechRadar "voldoet de MZ-Switch aan zijn belofte om betrouwbare hartslagmeting te bieden vanuit verschillende posities en is het geschikt voor degenen die liever geen borstband dragen." Deze veelzijdigheid is een belangrijk verkoopargument, waardoor gebruikers de meest comfortabele en handige optie voor hun workouts kunnen kiezen.

Het apparaat biedt zowel Bluetooth- als ANT+ -connectiviteit, waardoor naadloze koppeling met de MyZone-app, apps van derden, horloges en trainingsapparatuur mogelijk is. De MyZone-app verbetert de gebruikerservaring door functies zoals het MyZone Effort Points-systeem, ZoneMatch-sessies en virtuele fitnesslessen aan te bieden. ExpertReviews merkt op dat de app "motiverende en interactieve elementen aan het apparaat toevoegt," waardoor het een uitgebreid instrument is voor het verbeteren van fitnessniveaus. Hoewel de app misschien niet de meest gepolijste is, verrijkt de functionaliteit de algehele gebruikerservaring.

Het ontwerp van de MZ-Switch wordt gekenmerkt door een cirkelvormige module en drie verschillende bandjes voor draagopties, met een compacte module met een discrete knop en LED-licht voor het volgen en aangeven van hartslagzones wanneer deze om de pols wordt gedragen. De langere batterijduur van het apparaat wanneer de optische hartslagsensor niet intensief wordt gebruikt, is een praktische eigenschap die zorgt voor verlengd gebruik tijdens workouts.

In vergelijking met andere hartslagmeters, zoals de Garmin HRM-Pro en Polar H10, onderscheidt de MyZone MZ-Switch zich door zijn veelzijdige draagbaarheid en de flexibiliteit om te kiezen tussen ECG- en optische sensoren. Terwijl de Garmin HRM-Pro wordt aanbevolen als de beste algehele hartslagmeter en de Polar H9 wordt benadrukt als de beste budget borstbandmeter, biedt de MyZone MZ-Switch een uniek voorstel met zijn veelzijdigheid en uitgebreide app-functies.

Mogelijke beperkingen van de MZ-Switch kunnen de interface van de app zijn, die misschien niet zo gepolijst is als sommige concurrenten, en de noodzaak voor gebruikers om de meest geschikte sensormodus voor hun activiteiten te selecteren om optimale nauwkeurigheid te garanderen.

Al met al blinkt de MyZone MZ-Switch Hartslagmeter uit als een veelzijdige en nauwkeurige oplossing voor hartslagmeting die tegemoetkomt aan verschillende gebruikersvoorkeuren en workoutscenario's. De uitgebreide integratie met de app en de multi-sensoropties maken het een overtuigende keuze voor individuen die op zoek zijn naar een betrouwbaar instrument om hun fitnessniveaus en voortgang bij te houden.

Voordelen MyZone MZ-Switch Heart Rate Monitor
 • Veelzijdige en uitgebreide hartslagmonitoring vanuit verschillende posities, geschikt voor een breed scala aan gebruikers.
 • Biedt zowel Bluetooth- als ANT+ connectiviteit voor naadloze koppeling met verschillende apparaten en apps.
 • Langere batterijduur bij beperkt gebruik van de optische hartslagsensor, waardoor verlengd gebruik tijdens trainingen mogelijk is.
Nadelen MyZone MZ-Switch Heart Rate Monitor
 • De interface van de app is mogelijk niet zo gepolijst als die van sommige concurrenten, wat de gebruikerservaring kan beïnvloeden.
 • Gebruikers moeten de meest geschikte sensormodus selecteren voor hun activiteiten om optimale nauwkeurigheid te garanderen.

5. Fitbit Charge 5 Activity Tracker

5. Fitbit Charge 5 Activity Tracker

Belangrijke specificaties:

Product gewicht: 29 g

De Fitbit Charge 5 is een geavanceerde activiteitstracker en hartslagmonitor die opvalt door zijn uitgebreide gezondheids- en fitnessfuncties. Met hartslagmeting, GPS, SpO2-tracking, een ECG-app voor het beoordelen van hartritme en meer, biedt het een holistische benadering van het bewaken van welzijn. De toevoeging van bloedglucosetracking met geavanceerde analyses, beschikbaar via een Premium-lidmaatschap, verbetert verder de bruikbaarheid ervan. Volgens PCMag is "The Charge 5" Fitbit's meest geavanceerde fitness-tracker, waarbij wordt benadrukt dat het zich heeft ontwikkeld tot een eersteklas aanbod in de Fitbit-reeks.

Een van de onderscheidende kenmerken is de ECG-app voor het beoordelen van hartritme, wat het onderscheidt van zijn voorgangers en het positioneert als een leider in op gezondheid gerichte wearables. The New York Times' Wirecutter noemt de Fitbit Charge 6 vanwege de ingebouwde GPS en de Fitbit Charge 5 zet deze trend voort door functies te verbeteren voor een betere gebruikerservaring. De tracking van hartslagvariabiliteit, meldingen bij onregelmatige hartritmes en het monitoren van de rusthartslag maken het een opvallende in de hartslagmonitorcategorie, omdat het gebruikers uitgebreide inzichten biedt in hun cardiovasculaire gezondheid.

De Fitbit Charge 5 blinkt uit in activiteitenregistratie, trainingopnames en hartslagnauwkeurigheid, zoals benadrukt door de testen en onderzoek van Wirecutter. Dit maakt het een veelzijdig apparaat voor fitnessliefhebbers en mensen die hun algehele gezondheid nauwlettend willen volgen. De SpO2-tracking, detectie van variaties in huidtemperatuur en het monitoren van de ademhalingssnelheid versterken verder zijn positie als een uitgebreid gezondheidsmonitoringstool.

Echter, net als bij elk product, zijn er beperkingen. De talrijke functies van de Fitbit Charge 5 kunnen overweldigend zijn voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige, duidelijke activiteitstracker. Bovendien zijn sommige geavanceerde functies, waaronder bloedglucosetracking, alleen beschikbaar met een Premium-lidmaatschap, wat een nadeel kan zijn voor prijsbewuste consumenten. Zoals vermeld op de Fitbit-website, zijn bepaalde functies niet bedoeld voor medische doeleinden, wat het belang benadrukt van het gebruik van het apparaat als een aanvulling op professioneel medisch advies in plaats van een diagnostisch hulpmiddel.

In vergelijking met andere fitness-trackers concurreert de Fitbit Charge 5 sterk met zijn geavanceerde gezondheids- en fitnessfuncties, vooral voor gebruikers die op zoek zijn naar diepgaande gezondheidsmonitoring. Terwijl andere apparaten uitblinken op specifieke gebieden zoals smartwatch-mogelijkheden of basisactiviteitenregistratie, onderscheidt de focus van de Charge 5 op uitgebreide gezondheidsmetingen en geavanceerde monitoring het. Zoals Wirecutter de Fitbit Inspire 3 aanbeveelt vanwege zijn activiteitenregistratie en de Apple Watch SE vanwege zijn smartwatch- en fitnessregistratiemogelijkheden, is de Fitbit Charge 5 geschikt voor gebruikers die een balans zoeken tussen fitnessregistratie en gezondheidsmonitoring.

Concluderend is de Fitbit Charge 5 een eersteklas hartslagmonitor en activiteitstracker, die uitblinkt in het bieden van uitgebreide gezondheids- en fitnessfuncties. Door zijn evolutie van eerdere modellen is het gepositioneerd als een leider in op gezondheid gerichte wearables, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruikers die geavanceerde gezondheidsmonitoring prioriteit geven. Echter, de brede scala aan functies kan overweldigend zijn voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudiger apparaat, en de vereiste van een Premium-lidmaatschap voor bepaalde geavanceerde functies kan een nadeel zijn voor sommigen.

Hoe kies je de beste hartslagmeter?

Hieronder lees je wat meer over hartslagmeters en hun eigenschappen.

Technologie

Bij het vinden van de juiste hartslagmeter kies je uit een borstband die een elektrische puls gebruikt om je hartslag af te lezen of een model dat optische technologie gebruikt.

Optische technologie is wat gebruikt wordt in bijvoorbeeld Fitbit horloges en de Apple Watch. Het wordt ook meestal gebruikt voor in-ear metingen bij sporthoofdtelefoons die de hartslag aflezen.

Elektrische technologie is soms nauwkeuriger. Een meting van de arm of pols is moeilijker omdat een arm of pols beweeglijker is, waardoor meer ruis ontstaat waarmee rekening moet worden gehouden.

Optische hartslagmeters voor in het oor zijn meestal beter dan die voor op de pols, omdat het oor lang niet zo veel beweegt. De huid van het oor is ook beter geschikt voor optische metingen dan de arm.

Hoe nauwkeurig zijn hartslagmeters?

De meeste hartslagmeters op de markt zijn niet bedoeld voor professioneel gebruik, zoals dit bij bijvoorbeeld voorhoofdsthermometers en goede oorthermometers wel het geval is.

Er zijn in het algemeen twee redenen waarom consumenten hun hartslaggegevens willen weten: om hun hartslag in rust te leren kennen en om hartslaggegevens te gebruiken voor inspanning en training. De hartslag in rust is gemakkelijk. Je leest deze af door met twee vingers je polsslag te voelen en te tellen. Er zijn ook gratis apps die je hiermee helpen. 1Hartstichting (n.d.). 'Hartslag meten'

Wanneer sportmensen de hartslagmeter gebruiken voor training en inspanning, is het precieze aantal slagen per minuut minder belangrijk dan de hartslagzone. Veel fitness apps die met hartslagmeters werken, kalibreren aangepaste hartslagzones voor je en laten deze zien in een grafiek.

Hartslaggegevens kunnen ook op andere manieren worden gebruikt. Het gaat hier om hoe snel je hartslag daalt na een intense activiteit. Hartslagherstel, of hoe snel je hartslag daalt na intense activiteit, is een goede graadmeter van iemands gezondheid.

Borstbanden zijn voor dit soort metingen nauwkeuriger dan optische hartmonitors. Optische hartslagmeters hebben de neiging iets achter te blijven als het gaat om het detecteren van snelle hartslagverandering. Is het verschil groot genoeg om er voor de doorsnee consument toe te doen? Waarschijnlijk niet, maar het is het benoemen waard.

Batterijduur

Het gebruik van je hartslagmonitor wordt frustrerend wanneer je deze vaak op moet laden. De meeste hartslagmeters hebben een batterijlevensduur die varieert van een paar dagen tot een paar weken.

Sommige modellen gebruiken dezelfde batterijen die je voor een horloge gebruikt. Deze gaan enkele maanden mee als je ze vervangt. Smartwatches, daarentegen, moeten bij intensief gebruik soms elke dag opgeladen worden. Over het algemeen heeft een lithium batterij de langste gebruiksduur.

Het is altijd een goed idee om zoveel mogelijk reviews te lezen. Deze zijn meer waarheidsgetrouw dan de informatie op de verpakking.

Bluetooth-connectiviteit

Een hartslagmeter met Bluetooth koppel je eenvoudig aan andere Bluetoothapparaten zoals je smartphone. Je gegevens worden op die manier verwerkt in apps zoals Runkeeper, Runtastic of Strava.

Dankzij het inzicht dat je via de apps hebt, pas je je trainingsprogramma eenvoudig aan en train je doelgerichter. Train je regelmatig en wil je goed inzicht hebben, dan is een hartslagmeter met Bluetooth zeker de moeite waard om te overwegen.

Comfort en pasvorm

Bij het kiezen van een hartslagmeter is comfort een cruciale factor. Jij moet letten op de pasvorm en het materiaal van de band. Een zachte, flexibele band die verstelbaar is, zorgt voor een comfortabele pasvorm rond je borst of pols.

Voor borstbanden, kies een model met een slanke, lichte sensor die niet schuurt tijdens beweging. De band moet strak genoeg zitten om nauwkeurige metingen te garanderen, maar niet zo strak dat het je ademhaling of beweging belemmert. Zelf vind ik een borstband het meest comfortabel, na een tijdje heb je nietm eer door dat je hem draagt!

Voor polsmodellen, zoek naar een ademende, hypoallergene band die geen irritatie veroorzaakt bij langdurig dragen. Let op de breedte en dikte van de band; een slanker ontwerp kan comfortabeler zijn, vooral bij langdurige activiteiten.

Water- en stofbestendigheid

Bij het selecteren van een hartslagmeter is het belangrijk om aandacht te besteden aan de stof- en waterbestendigheid. Zoek naar de IP-classificatie (ingress protection), die aangeeft hoe goed het apparaat beschermd is tegen stof en water.

Een IP67-classificatie betekent bijvoorbeeld dat de hartslagmeter volledig stofdicht is en tot 30 minuten ondergedompeld kan worden in water tot 1 meter diep.

Voor intensieve trainingen of gebruik in alle weersomstandigheden is een hogere IP-classificatie, zoals IP68, ideaal. Dit biedt volledige bescherming tegen stof en de mogelijkheid om langer onder water te blijven.

Extra functies

Er zijn hartslagmeters die ook andere functies hebben. Denk aan het meten van calorieën en het aanpassen van trainingen. Ze zijn niet zo uitgebreid als een goede activitytracker, hardloophorloge of sporthorloge. Wil je meer functies? Dan is het in de meeste gevallen beter om voor een activitytracker te kiezen.

Heb je al een goede bloeddrukmeter in huis, dan kun je kiezen om via de bloeddrukmeter je hartslag op te meten. Deze meten vaak je hartslag automatisch op wanneer je je bloeddruk meet.

sporthorloge met hartslagmeter aan pols

Wat is volgens de Consumentenbond de beste hartslagmeter?

Op dit moment is nog niet bekend wat de Consumentenbond de beste hartslagmeter vindt. Zodra we dit weten, lees je het zo snel mogelijk!

Wat is volgens Tweakers de beste hartslagmeter?

Op dit moment is nog niet bekend wat de Tweakers de beste hartslagmeter vindt. Zodra we dit weten, lees je het zo snel mogelijk!

Wat is volgens Runner's World de beste hartslagmeter?

De beste hartslagmeter volgens Runner's World is de Garmin - HRM4. Deze hartslagmeter onderscheidt zich door zijn nauwkeurige hartslagmetingen en comfortabele pasvorm. Hij is uitgerust met geavanceerde hartslagfuncties zoals HRM-Run, die gedetailleerde gegevens biedt over je hardloopdynamiek.

Veelgestelde vragen over hartslagmeters van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen